Abonnementsvilkår
for Bliv Digital

 

1. Accept af abonnement og vilkår

1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter “Vilkår”) accepteres ved oprettelse af en bruger til Bliv Digital.

1.2 Disse Vilkår er gældende mellem Visma e-conomic A/S, CVR-nummer: 29403473, Gærtorvet 1-5, 1799 København V (herefter “e-conomic”) og brugeren (herefter “Brugeren”), uagtet om denne opretter en Bliv Digital Premium eller ikke-Premium bruger.

1.3 e-conomic’s standard abonnementsvilkår supplerer disse Vilkår, og i tilfælde af en konflikt, har disse Vilkår forrang over e-conomic’s standard abonnementsvilkår.

 
 

2. Abonnementets varighed og fakturering

2.1 I forbindelse med oprettelsen vil Bliv Digital Premium Brugeren blive faktureret forud for en 12 måneders periode. Herefter vil faktureringsperioden automatisk blive fornyet med en periode på 12 måneder, som skal betales forud, medmindre Brugeren opsiger i overensstemmelse med disse Vilkår.

 
 

3. Abonnementets omfang og anvendelse 

3.1 Kunden opnår i overensstemmelse med disse Vilkår en ikke-eksklusiv adgang til at anvende “Bliv Digital”-konceptet (herefter “Servicen”), som den er. Kunden erhverver ikke Servicen eller en kopi eller del heraf og opnår kun ret til at anvende Servicen på den måde, som Servicen er gjort tilgængelig for Brugeren.

3.2 Det er et krav for anvendelsen af Servicen, at Brugerens virksomhed har den angivne primære branchekode: 692000.

3.3 Brugeradgang til Servicen er begrænset til den enkelte brugers tilknyttede e-mail. En virksomhed skal oprette flere brugere, hvis flere ansatte skal have adgang til Servicen. Ligeledes udstedes certificeringer alene til den enkelte Bliv Digital Premium Bruger og ikke til selve virksomheden.

 
 

4. Priser og betalingsbetingelser

4.1 Faktureringsperioden for abonnementet er 12 måneder.

4.2 Alle priser er eksklusiv moms.

 
 

5. Ophør

5.1 Bliv Digital Premium Brugeren skal opsige Servicen med et mindst 30 dages skriftligt varsel til udgangen af en faktureringsperiode, ellers forlænges abonnementet automatisk med endnu en faktureringsperiode. Varslet skal sendes til salg@e-conomic.dk.

5.2 Ikke-Premium Brugere kan til enhver tid opsige Servicen.

 

 
 
 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer