Anmeld Håndværker

Af:bygogbolig.dk ApS
Indhent automatisk anmeldelser fra dine kunder
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic abonnement
Anmeld Håndværker medlemskab

Anmeld Håndværker

Af: bygogbolig.dk ApS
Indhent automatisk anmeldelser fra dine kunder
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Slip for at indtaste kundens oplysninger igen
  • Giv automatisk dine kunder en påmindelse
  • Spørg de kundegrupper du ønsker
Beskrivelse
Anmeld Håndværker kan sørge for at alle dine kunder i udvalgte kundegrupper bliver bedt om at give din virksomhed en anmeldelse. På den måde slipper du for at tænke på det i en travl hverdag. Samtidig kan Anmeld Håndværker vise din anmeldelse på din hjemmeside og Facebook profil uden, at du behøver at gøre noget. Du kan selv vælge, om du ønsker at vise dårlige anmeldelser på din egen hjemmeside og Facebook profil. Appen er koblet sammen med udvalgte kundegrupper i dit e-conomic regnskabsprogram. Når du fakturerer, spørger Anmeld Håndværker automatisk kunderne om at give din virksomhed en anmeldelse. Du kan vælge om hvor Anmeld Håndværker skal spørge og hvornår. Skal appen spørge i forbindelse med, at du fakturerer evt. med en tidsforskydelse, eller skal kunden spørges, når du modtager indbetalingen evt. med en tidsforskydelse. Alle håndværkere der modtager mere end fem anmeldelser har muligheden for at deltage i ÅRETS HÅNDVÆRKER™.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Anmeld Håndværker
Af: bygogbolig.dk ApS
Indhent automatisk anmeldelser fra dine kunder
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer