AutoPilot

Af:AutoPilot ApS
Branchespecifik projektstyring til arkitekter, ingeniører og rådgivere
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos e-conomic
Brugsret til Autopilot

AutoPilot

Af: AutoPilot ApS
Branchespecifik projektstyring til arkitekter, ingeniører og rådgivere
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Altid opdateret betalingsstatus, fakturering og transaktioner
  • Synkronisering af debitorer og kreditorer
  • Up-to-date overblik over sagsøkonomien
Beskrivelse
AutoPilot er det foretrukne program, når arkitekter og ingeniører skal styre deres projekter. Programmet benyttes i dag af mere end halvdelen af de danske arkitekter og næsten lige så mange ingeniører, hvor det dækker alle behov for time/sagsstyring, ressourceplanlægning, prognose, analyse og business intelligence. Produktet afvikles on premise hos kunden, eller som hosted løsning i AutoPilots Cloud. Uanset, leveres løsningen med en webtimeseddel til mobile enheder, så der altid kan afleveres timer, udlæg og transport når man er på farten. Det sikrer aktualitet i data og en registrering mens arbejdet er i frisk erindring. Appen er et gratis plugin til e-conomic, og betjenes via AutoPilots Administrationsmodul. Med denne app får brugerne automatisk debitorer, kreditorer og finanstransaktioner overført fra AutoPilot til e-conomic.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer