Forudsætninger
Demands: 
Abonnement til budget123

budget123

Udvalgt
Af: budget123
Rapporter, budgetter og forecasts, baseret på dine regnskabsdata
4.6 af 5 (39)
Det kan du
  • Lave fleksibel rapportering med forskellige konti
  • Lægge avancerede og skræddersyede budgetter
  • Lave forecasts med aktuelle og historiske data
  • Visualisere data i professionelle diagrammer
  • Nemt rapportere til fx ledelse, bestyrelse og bank
  • Få indsigt i virksomhedens økonomi
  • Få bedre forudsætninger for planlægning
  • Eliminere manuelle fejl
  • Få større gennemsigtighed
Beskrivelse
Med budget123 kan du nemt generere overskuelige rapporter og budgetter ud fra dine bogførte tal. Og du kan tilpasse dine rapporter og budgetter ud fra de konti, afdelinger, dimensioner og perioder, du ønsker. Dermed kan du lave relevante drifts-, balance- og likviditetsbudgetter samt rapporter for din virksomhed. Du kan også lave pålidelige forecasts ud fra dine bogførte tal. Så kan du hurtigt se, hvordan tallene påvirker det forventede årsresultat og spotte fremtidens muligheder og faldgruber. Samtidig får du visualiseringer af virksomhedens data i flotte diagrammer og grafer. På den måde kan du præsentere økonomiske data for ledelse, bestyrelse og bank på en professionel måde. Du får en ubesværet integration mellem e-conomic og budget123, hvor du bruger det samme login og nemt kan skifte frem og tilbage. Systemerne er desuden designet til at matche hinanden, så de er nemme at bruge sammen. Har du Avanceret-pakken i e-conomic, får du budget123 til en favorabel pris på kun 189 kr./md. Med Basis-, Plus- og Smart-pakken koster budget123 299 kr./md.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
4.6 af 5 (39)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Henrik Holmgaard
3
Average: 3 (1 vote)
01. august 2023
Chisa
Noget gammeldags udseende og lidt besværligt at sætte op - men dækker de vigtigste af vores behov, men ikke helt billigt
Lise
5
Average: 5 (1 vote)
11. august 2022
Kajakhotellet
Altid god og hurtigt support. Meget tålmodige medarbejdere der forstår at forklare tingene så det modtages korrekt i den anden ende. Kan kun anbefale at bruge budget 123
Bent Jensen
5
Average: 5 (1 vote)
17. juni 2022
Scandi Supply
Budget123 giver rigtig god kundeservice og følger op efterfølgende, så de sikrer man er kommet godt igennem. Det er et rigtigt godt program der hjælper mig meget i hverdagen.
Anders Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
23. marts 2022
Materialepladsen A/S
Budget123 er et fantastisk godt værktøj der giver os et super overblik mht. budgetopfølgning. De forskellige visninger og udskrifter er nemme at tilpasse og kundeservice/supporten er meget hjælpsomme og regnskabsteknisk dygtige. Vi har nu med stor tilfredshed brugt Budget123 i en periode - vi sparre meget tid og er altid sikre på at alle tal stemmer ift. vores regnskabsprogram. Jeg vil helt bestemt anbefale Budget123 - giver utrolig meget værdi, for få penge.
Daniel Friis
5
Average: 5 (1 vote)
05. januar 2022
YouWe ApS
Super fed applikation, og rigtig, rigtig god service!
Jakob Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
09. marts 2021
CleanManager ApS
Super værktøj. Let og enkelt at bruge, og giver et godt overblik.
Allan Larsen
1
Average: 1 (1 vote)
02. november 2020
Vertikal AI
Jeg giver et dårligt review fordi budget123 har givet mig en super dårlig kundeoplevelse ifbm. opsigelse af abonnement. Abonnement faktureres 6 måneder forud og de notificerer kun herom EFTER at perioden starter. Jeg skrev til dem 2 timer efter jeg havde modtaget denne notifikation og fik et lettere arrogant svar tilbage om at det ikke var muligt fordi dette er deres licensbetingelser. Nu skal jeg betale for 6 måneders adgang til noget som jeg ikke bruger. Budget123 har på papiret helt ret, men virksomheden har åbenbart ikke kundeoplevelsen i fokus. Derfor giver jeg dem 1 stjerne og kan IKKE anbefale nogen at blive kunde ved Budget123.
Gladys Klokholm
1
Average: 1 (1 vote)
12. september 2020
CityFys A/S
Det mangler utrolig mange essentielle rapporteringer
Martin Stolpe-Thomsen
5
Average: 5 (1 vote)
06. maj 2020
Unisecure Danmark Aps
Absolut fantastisk service og et super værktøj for dem så ønsker at drive deres virksomhed på data. Nemt at arbejde med når man lige får sat sig ind i det.
Mikkel Thrane
1
Average: 1 (1 vote)
13. december 2018
Thrane Erhverv A/S
Overvejer seriøst at skifte system, efter at have brugt budget123 i 4-5 år. Når man laver sit budget, er der ingen funktion til at se hvor langt man er kommet. De fleste går jo til og fra et budget, og laver lidt når man har tid i kalenderen, og der er det ikke muligt, at se hvor man nåede til sidst. Endvidere og det helt afgørende for vores utilfredshed er, at deres time-out er helt gal. Når man arbejder i systemet logger det pludseligt en ud, UDEN nogen forvarsel, og det arbejde man måske har brugt timevis på, er tabt!! Det er helt uholdbart!
Ritva Gregersen
5
Average: 5 (1 vote)
02. november 2018
RG Regnskabsservice
Nemt, overskueligt og let tilgængeligt at komme igang med, er lige begyndt at bruge app'en hos en af mine kunder. både kunde og jeg er enig om at dette er lige hvad vi har manglet så vi kan lave en ordenlig rapportering til bestyrelsen og Kommunen
Kenneth Barslund
5
Average: 5 (1 vote)
18. marts 2016
SONNE A/S
Super god og brugbar service
Jørgen Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
02. februar 2016
Headnet ApS
Super nemt interface til dine e-conomics data. Hurtig og effektiv kundeservice :-)
Christoffer Gade
5
Average: 5 (1 vote)
29. januar 2016
Snevagten A/S
Jeg har i en år række brugt mange kræfter på at lægge budgetter til virksomhedens interessenter herunder bank og bestyrelse. Det har altid krævet en stor indsats at kombinere C5 og regneark og få troværdige tal ud af det. Jeg har nu skiftet til E-Conomic og fået Budget123 tilknyttet. Det tog mig i dag 15 min at lave regnskab år til dato og estimat for resten af mit regnskabs år. Budgetter og estimater er i et niveau der ville tage selv meget erfarende folk meget lang tid at producere. Samtidig vil jeg meget gerne fremhæve den sublime support budget123 lægger for dagen. De er skarpe på deres område og har fået mig hurtigt og sikkert igennem alle mine små udfordringer. Jeg har derfor kun de varmeste anbefalinger til app'en. Jeg står til rådighed for yderligere info på tlf. 40138046 Med venlig hilsen - Christoffer Gade
Karin
0
No votes yet
08. december 2015
Har anvendt budget123 sammen med e-conomic siden 2010 og er rigtig glad for, at nogen indså, at der var behov for et system, der forholdsvis nemt kunne anvendes af ikke-uddannede "talmennesker og regnearksekvilibrister". Løbende opdateringer og tilpasninger har blot gjort det endnu bedre og brugervenligt og giver nogle fine præsentationer. Jeg sætter stor pris på den hjælp, jeg får fra supporten - især når de med grænseløs tålmodighed forsøger at forklare, hvad det er jeg ikke lige har forstået. 1000 tak for det :)
Erik Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
30. september 2015
Degremont A/S
Brugervenligt program der fuldt ud lever op til vore behov for budgetlægning
Christian Sodemann
5
Average: 5 (1 vote)
18. september 2015
Planeten A/S
Super fed integration der virkelig giver værdi og letter arbejdsgangen! Jeg er ikke selv regnskabs nørd, og efter at have spildt flere timer i Excel prøvede jeg budget123.dk. Det har virkelig sparet mig for meget tid i forhold til budgetplanlægning, og servicen er helt i top hvis man har spørgsmål! Thumbs up
Morten
5
Average: 5 (1 vote)
10. april 2015
jeg kan anbefale budget123's app. Vi har fået rigtig god betjening og vejledning I den initiale opsætningsfase - herunder særlig opsætning ifht at vi opererer med forskudt regnskabsår
Anders Axeltoft
5
Average: 5 (1 vote)
08. februar 2015
Jeg begyndte som administrator at anvende budget123 på flere af mine kunder til udarbejdelse af drifts- og likviditetsbudgetter tilbage i efteråret 2014 og vil blot varmt anbefale andre administratorer til at gøre det samme, da det har givet mig en virkelig betydelig tidsbesparelse og en hurtigere mulighed for hele tiden at kunne give feedback til kunderne på deres likviditet og performance! Endvidere så har budget123 også den bedste og mest flinke kundeservice :)!
Michael Svejstrup Olesen
5
Average: 5 (1 vote)
21. januar 2015
Jeg kan på det varmeste anbefale Budget123 som app til e-conomic. Har du brug for et budgetprogram som virker og nemt skaber overblik på budget og resultater, så virker Budget123 perfekt og har desuden en super fin brugerflade, for ikke at nævne en personlig og fleksibel kundeservice. Mvh. Michael Svejstrup, Bevco ApS
Henrik Høffner
5
Average: 5 (1 vote)
04. december 2014
Jeg har i en del år ikke arbejdet med budgetudarbejdelse. Dette er igen aktuelt, hvorfor jeg havde behov for et system hertil. Efter en søgning og afprøvning af flere muligheder faldt valget på budget123. Brugervenligheden, funktionaliteten samt overskueligheden for eksterne brugere af det færdige budgetprodukt var helt afgørende for valget. Kundeservice/support, som er helt i top, har efterfølgende vist, at det absolut var det rigtige valg.
Henrik Richs
5
Average: 5 (1 vote)
16. september 2014
Rigtig godt program og service er i top
Brian Knudsen
5
Average: 5 (1 vote)
11. september 2014
Fantastisk værktøj, effektivt og brugervenligt. Det er super at det integrere direkte med e-conomic, og derved meget tidssparende. Supporten på mail og telefon er helt i top, hvis der opstår problem stillinger. Jeg anbefaler Budget123 til mit netværk.
Hanne Veje
5
Average: 5 (1 vote)
19. august 2014
Varmt velkommen Budget123 :-) Som indehaver i en travl vækst-virksomhed har det været lykken at sige farvel til regnearksgrafer og tidsspilde ! Ledelsesrapporter er blevet et nemt klik på knappen "print". Jeg er ikke længere er flaskehalsen som 'den-eneste-der-er-en-haj-til-regneark' - og de betyder, at mine ledere let kan følge med - løbende - og selv generere de rapporter, de behøver. App'en har en fin brugerflade, nemme indstillingsmuligheder, gode overbliksbilleder over driften, smukke grafer, løbende realiserede tal direkte fra e-conomic - uden besvær og især: et enkelt og stærkt budgetværktøj... Altså samlet; en app made in heaven :-) Også tusind tak for super sød og kvik telefonsupport, da der er en enkelt indstilling der drillede :-)
Kirsten Sparring
5
Average: 5 (1 vote)
08. maj 2014
Har brugt Budget123 ca. 6 mdr. på 2 kunder. Har i dag købt en pakke med 5 adgange, et super brugervenligt produkt, har fået meget ros for min ledelsesrapport, som var udarbejdet på ingen tid i forhold til regneark. Mere end tilfreds med intro og hjælp til at komme i gang.
Jesper Holm-Pedersen
5
Average: 5 (1 vote)
31. marts 2014
Vi anvender Budget123 på en række af vores kunder. App'en præsenterer nemt regnskabtallene og rapporterne kan krydres med lækre grafer. Det sparer en masse tid, eliminerer klassiske excelfejl og vores kunder kan få tallene hurtigt - Jesper Holm-Pedersen, www.einfach.dk
John Strømberg Theisen - Koncerndirektør
5
Average: 5 (1 vote)
09. september 2013
Super værktøj til bugdetstyring og opfølgning. Kan klart anbefales.
Lars Bo koch
5
Average: 5 (1 vote)
01. august 2013
Budget123 er et fantastisk værktøj som vi bruger daglidt til opfølgning og kontrol. Vi har et super overblik over omsætningen på kundeniveau og alle omkostningerne, enkelt og meget effektivt.
Michael Svejstrup Olesen
5
Average: 5 (1 vote)
16. juli 2013
Budget123 er et fantastisk værktøj til din forretning! Servicen hos personerne bag er helt i top og programmet virker gennemtestet og velkonsolideret. De varmeste anbefalinger herfra.
Kim Sørensen
5
Average: 5 (1 vote)
22. januar 2013
Fantastisk program. Som "ny" iværksætter er der nok at se til og denne app hjælper virkelig en med at holde overblikket. Det er super nemt at lægge et nyt budget samt at lave en opfølgning, selv om man ikke har taget 6 års uddannelse i økonomi. Det var vores revisor som havde hørt om systemet og det har været det hele værd. Vi kan klart anbefale Budget123.
Niels Vrang
5
Average: 5 (1 vote)
02. november 2012
Budget123 er det bedste budget-værktøj jeg har mødt til dags dato. Jeg vil gå så vidt som til at sige at det program gør det sjovt at lægge budget. Det er let at gå til og fokuserer på at levere brugbare tal også til ikke regnskabseksperter. Perfekt til forecasting og likviditet! Og supporten er i top! Samspil med e-conomic er også super så max stjerner til Budget123.
Solveig Boe
5
Average: 5 (1 vote)
30. september 2012
Budget123 er et værktøj, som er til stor gavn for overblikket. Det er let at bruge og rapporterne er meget overskuelige. Alle de mange timer jeg plejer at bruge foran excel for at lave rapporter vedr. budgetafvigelser og likviditetsbudgetter bliver kraftigt reduceret. Regnskabs-data er tilgængelige straks, valideringsarbejdet er stort set 0. Jeg vil med glæde anbefale programmet til andre. Med venlig hilsen Solveig Boe
Per Schmidt Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
27. september 2012
Et rigtigt godt supplement til e-conomic. Man kan lynhurtigt analysere sine tal uden at gøre andet end at få opdateret data fra økonomisystemet ved at klikke på en knap.
Dennis Lykke
5
Average: 5 (1 vote)
27. september 2012
Vi har nu brugt budget123 i ca. et halvt år og har fået et super godt værktøj til at styre budgettet på en meget let og overskuelig måde. Integrationen til e-conomic fungerer upåklageligt og budget123 er blevet et uundværligt værktøj, vi bruger flere gange ugentligt. De bedste anbefalinger herfra!
Jørgen Svenstrup
5
Average: 5 (1 vote)
09. august 2012
Anvendelsen af Budget123 sammen med eConomics er blevet et uvurderligt værktøj til den økonomiske planlægning i vores virksomhed. Det gælder såvel budgetopfølgning som likviditetsopfølning. Det har sparet rigtig meget tid at slippe formlerne i regnearkene. Desuden er supporten fra firmaet i top.
Steen Løcke
5
Average: 5 (1 vote)
26. juli 2012
Uundværligt sammen med e-conomic
Janick Lauenborg
5
Average: 5 (1 vote)
16. juli 2012
Jeg kan meget varmt anbefale Budget 123. Det er en meget stor hjælp til hele tiden, at have forretningens økonomiske udvikling under skarp kontrol. Jeg vil også fremhæve bruger venligheden, som absolut er helt i top. Interfacet med E-conomic gør det virkeligt til brugbart værktøj. Med venlig hilsen Janick Lauenborg MD - Clayton Power ApS
Mads Pedersen
5
Average: 5 (1 vote)
22. maj 2012
Kanon app, som gør det nemt at holde sit budget opdateret i budget123 og følge op på.
Morten Jensen
5
Average: 5 (1 vote)
21. maj 2012
Super redskab der giver mulighed for at styre forretningen efter aftalte budgetter. Rigtig god integration med e-conomics. God kundeservice, hvilket er vigtigt når man skal et par spadestik dybere i systemet. Bruger p.t. budget123 på 6 selskaber, og er ikke bleg for at anbefale det.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer