budget123+

Af:budget123
Samlet overblik over alle dine virksomheder
5 af 5 (3)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
budget123 eller report123
Abonnement hos e-conomic

budget123+

Af: budget123
Samlet overblik over alle dine virksomheder
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Konsolidering af både budget- og regnskabstal
  • Hurtig indhentning af data – stringent og struktureret
  • Nem håndtering af elimineringer og valuta
Beskrivelse
Struktureret og automatiseret konsolidering af mange virksomheder. Du kan erstatte regnearkene med budget123+, og få et solidt og gennemarbejdet værktøj, der automatisk henter alle data og klare alle udregningerne. Du kan hurtigt anskue virksomhederne som en enkelt enhed, samle nogen i grupper eller fokusere på individuelle virksomheder – også selvom der er forskellige kontoplaner og valuta i spil. Det skaber en altid opdateret viden om alle virksomheder, og minimer dine administrative timer.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Ritva Gregersen
5
Average: 5 (1 vote)
26. september 2018
RG Regnskabsservice
super godt overblik og nemt at forstå.
Gerry
5
Average: 5 (1 vote)
02. februar 2016
Skandianvisk
Fantastic App !. This is a MUST HAVE for any company operating in e-conomic with subsidiaries in different countries. Throw away those XL models and push the right 123 buttons.
Jens Thomsen
5
Average: 5 (1 vote)
27. november 2015
Group Techedge
Super værktøj. Klart det bedste Budget- og konsolideringsværktøj på markedet til en overkommelig pris og ekstremt tilgængeligt. Vi ledte efter en budget-applikation og fandt det i budget123, samt et konsolideringsværktøj for vore udenlandske datterselskaber. Setup og support fra budget123 side har fra første dag været uovertruffen. budget123 er ekstremt intuitivt og kan imødekomme vores krav om budgettering samt konsolidering i flere forskellige valutaer.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer