C5-konvertering
Af:eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra C5 til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Eksport af dine regnskabsdata fra C5
C5-konvertering
Af: eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra C5 til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Nem overførelse af alle regnskabsdata fra C5 til e-conomic
Beskrivelse
Det kan være en stor beslutning og proces at skrifte regnskabsprogram. Med eKontoret kan du dog skifte fra C5 regnskabsprogram til e-conomic uden problemer. eKontoret har udviklet et værktøj, der automatisk kan gennemføre en konvertering af dine regnskabsdata fra C5 til e-conomic regnskabsprogram. Det hele er hurtigt, nemt og fejlfrit og til en fast pris på blot 2.995 kr. For at sikre, at det er muligt at gennemføre en succesfuld konvertering på et tidspunkt, der passer dig, så laver eKontoret altid en fuld prøve-konvertering først, hvorefter de sammen med dig og din bogholder/revisor sikrer sig, at dine C5-data er konverteret uden fejl. Skulle det mod forventning vise sig, at eKontoret ikke er i stand til at konvertere dine C5-data fejlfrit, er der ikke nogen omkostninger for dig. Prøve-konverteringen er med andre ord din sikkerhed for succes og du skal kun betale, hvis det er en succes – no cure, no pay! Når det er sikkert, at dine C5-data kan konverteres, planlægger eKontoret den endelige konvertering sammen med dig, så den gennemføres på et tidspunkt, der passer dig.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
C5-konvertering
Af: eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra C5 til e-conomic
Kundeservice

+45 32 21 00 11
support@ekontoret.eu

Udvikler
eKontoret ApS
Gunnar Clausens Vej 68
8260 Viby J
Danmark
+45 32 21 00 11
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer