CargoFlux

Af:CargoFlux
Effektiv transporthåndtering - let, hurtigt og altid tilgængeligt
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Aftale med CargoFlux
Aftale med e-conomic

CargoFlux

Af: CargoFlux
Effektiv transporthåndtering - let, hurtigt og altid tilgængeligt
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Spar tid hver eneste dag
  • Håndter flere forsendelser uden stress og yderligere medarbejdere
  • Håndterer alle former for transport
  • Disponering af biler via chauffør app
  • Web-booking til kunder
  • Generer og udskriv labels og fragtbreve
Beskrivelse
CargoFlux er et tidssvarende TMS-system med et hav af muligheder for tilkobling af eksterne leverandører, eksterne systemer og online booking for dine kunder. CargoFlux er den komplette løsning til dig, der håndterer, køber eller sælger transport. CargoFlux giver dig et enestående og let tilgængeligt overblik over din forretning, og lader dig samtidigt bestemme hvilke processer der skal automatiseres, så du kan bruge din tid på bedre og sjovere opgaver. CargoFlux er utroligt let at benytte og har alle de funktioner du har brug for. CargoFlux integreres til e-conomic med få klik. Udvid med CargoFlux-appen og få bl.a. digital underskrift, samt billeder af leveret gods direkte i din og din kundes portal.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
CargoFlux
Af: CargoFlux
Effektiv transporthåndtering - let, hurtigt og altid tilgængeligt
Göran Garnfeldt
5
Average: 5 (1 vote)
27. oktober 2017
Servicegroup Scandinavia
Med CargoFlux kan vi nemt disponere vores kørsler, og har altid sikkerhed for at der bliver afregnet og faktureret korrekt. Dette kan vi nu gøre automatisk via e-conomic. Jeg kan selv bestemme, hvor meget jeg vil automatisere, så jeg hele tiden føler jeg har kontrollen. Jeg sparer virkelig mange timer hver uge og har fået tid til igen at pleje mine kunder og udvikle min forretning. Mine kunder er blevet gladere, da jeg altid er tilgængelig og hurtigere kan varetage deres opgaver. Vi har ved hjælp af CargoFlux og e-conomic reduceret vores omkostninger markant og tilsvarende øget omsætningen.
David Løth
5
Average: 5 (1 vote)
04. oktober 2017
OnlineCargo ApS
Fantastisk system som arbejder for os. Det giver os store besparelser på tid og udgifter. Kombinationen af E-conomic og Cargoflux gør det muligt at håndtere langt over 1000 sendinger om ugen per medarbejder og tallet kunne sagtens højere. Så vi får helt klart værdi for pengene.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer