Forudsætninger
Demands: 
Computer, tablet eller smartphone med internetadgang

CleanManager

Af: CleanManager ApS
Effektiv fakturering, planlægning, og meget mere
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Importér hurtigt alle kunder mellem e-conomic og CleanManager, og hold kundedata opdateret med automatisk synkronisering
  • Optimér din planlægning, og opret individuelle serviceaftaler til kunderne
  • Fakturér flere serviceaftaler pr. kunde, baseret på faste priser eller mængde af planlagte opgaver
  • Eksportér fakturaer for alle eller individuelle kunder baseret på tidsperioder eller faktureringsintervaller
  • Brug CleanManager til meget mere i den daglige drift som f.eks: Kvalitetsrapporter, Rengøringsplaner, Nøglehåndtering, Eksport af løngrundlag til lønsystemer og Lagerhåndtering
  • Brug appen til ind- og udtjekning på arbejdsopgaver
Beskrivelse
CleanManager er din genvej til en effektiv planlægning og øget indtjening. Med CleanManager samler du al information om din rengøringsvirksomhed i ét system. Med CleanManager kan du nemt oprette, redigere og kopiere serviceaftaler på kunder. For hver serviceaftale kan du tilføje en pris pr. opgave samt bestemme hvilke serviceydelser, som er inkluderet i det enkelte tilbud. Ved fakturering beregner CleanManager nemt og hurtigt faktureringsgrundlaget, og alle dine oplysninger overføres automatisk til e-conomic. Fakturering skal være nemt og hurtigt – og det har CleanManager gjort det til.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Helle Strøbæk
5
Average: 5 (1 vote)
02. september 2016
Strøbæks Rengøring
Cleanmanager og e-conomic er genialt! Vi undgår irriterende administration og dobbeltarbejde. Planlægning og fakturering på en gang. Nemt at finde rundt i og hurtigt at få hjælp. Vi har sparet mindst 10 timer om måneden, ved at vælge denne løsning.
Thomas Topp
5
Average: 5 (1 vote)
22. juni 2016
Topp Rengøring
Fantastisk app! En rigtig nem løsning at klare vores fakturering på, både på ugentligt og månedlig basis. Fra tidligere at skulle manuelt overføre timer og månedlige aftaler, klares det hele nu med et enkelt klik ved hjælp af denne app. Vi sparer masser af tid og kan fokusere vores energi på vores kunder, samt at bruge mere tid på at lave mere opsøgende salg end tidligere. Kan helt klart kun anbefale denne app til brugerne af Cleanmanager!
Julie Bardenfleth
5
Average: 5 (1 vote)
29. marts 2016
Julie Bardenfleth Rengøring
Dejligt at kunne overføre al fakturering bare med et klik. Vi har sparet 8 timers arbejde om måneden på denne app. Fantastisk!
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer