CollecTech

Udvalgt
Af:e-inkasso Danmark ApS
Lav din inkasso selv med effektivt online inkassoværktøj
5 af 5 (3)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Gratis bruger og profil på www.e-inkasso.dk

CollecTech

Udvalgt
Af: e-inkasso Danmark ApS
Lav din inkasso selv med effektivt online inkassoværktøj
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Lav inkasso selv - slip for advokater og inkassoselskaber
  • Behold alle pengene selv - også de mange gebyrer
  • Nemt system, med guide og gratis support
Beskrivelse
Integrationen til CollecTech giver dig mulighed for at overføre dine forfaldne fakturaer fra e-conomic til din profil hos collectech.dk, hvorefter du kan starte inkassoprocessen selv. På collectech.dk kan du selv inddrive dine tilgodehavender nemt og hurtigt. Du har en række inkassoværktøjer, som overflødiggør brugen af advokater og inkassoselskaber. Du beholder selv alle de mange renter og gebyrer på sagerne, hvilket kan gøre det særdeles attraktivt at inddrive sine penge selv. I CollecTech kan du lave inkasso og meget mere per SMS, mail og brevpost. Du kan lave afdragsordninger, akkord-tilbud, og tage sagen i Fogedretten. Der er mulighed for at overføre sagen til en inkassopartner for udkørende inkasso, ligesom man også kan få en partner til at forestå den retslige del, hvis man mod forventning ikke ønsker at gøre det selv.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
CollecTech
Udvalgt
Af: e-inkasso Danmark ApS
Lav din inkasso selv med effektivt online inkassoværktøj
LARS JESSEN
5
Average: 5 (1 vote)
06. februar 2019
LIFE-PARTNERS
Vi var slet ikke klar over man kunne lave inkasso selv. E-inkasso gør det super nemt at inddrive sit udestående. Kan klart anbefalde denne app til andre!
Lasse Planitzer
5
Average: 5 (1 vote)
06. februar 2019
SiteTech Webudvikling ApS
Det kører smertefrit og uden problemer. Kan varmt anbefales!
Jenny Mohr
5
Average: 5 (1 vote)
31. august 2017
Local Fitness ApS
Vi har brugt e-inkasso til inddrivelse af vores skyldnere i fitnesscentrene. Det er beløb på 200-2.000, som vi før har forsøgt at inddrive ved hjælp af diverse advokater og inkassoselskaber, hvilket var alt for dyrt, og bøvlet. e-inkasso er let at bruge og har mange muligheder. Det gør, at vi nu inddriver ca. 80-90% fordi vi kan følge op på sagerne lynhurtigt, og i siden vi begyndte at bruge denne metode, har vi tilskrevet (og dermed tjent), over 200.000 i renter og gebyrer - som vi selv beholder! De sager vi ikke har held med at inddrive selv, overfører vi til en af partnerne på portalen i systemet.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer