Plus
39
kr./md.
Pro
99
kr./md.
Premium
169
kr./md.
Forudsætninger
Demands: 
Corpay One-abonnement
Indscanning i e-conomic

Corpay One

Udvalgt
Af: Corpay One ApS
Enkel betalingsplatform til alle typer virksomheder
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Automatisere bilagshåndtering
  • Automatisere bogføring
  • Automatisere betalinger
  • Afstemme og rapportere bedre
  • Få udgiftskontrol og overblik
  • Håndtere medarbejderudlæg
  • Synkronisere med regnskabsprogrammer
Beskrivelse
Corpay One er den førende betalingsplatform til små- og mellemstore virksomheder i vækst. Det er leverandørbetalinger, som du kender det fra banken - bare hurtigere og nemmere. Uden netbank login. Kunder hos Corpay One sparer værdifuld tid hver dag, når de sætter deres fakturabetaling, bogføring og håndtering af medarbejderudlæg på intelligent autopilot. Med Corpay One-platformen til Advisors kan revisorer og bogholdere også automatisere en række af de services, de leverer til deres kunder. Hvis du benytter dig af en ekstern bogholder, kan du med fordel henvende dig til dem om Corpay One.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Allan
4
Average: 4 (1 vote)
23. august 2018
Monoq
Utroligt smart system der automatiserer dine bankbetalinger, og automatiserer bilagsflow. Vi bruger det i kombination med Pleo som i sig selv også er fremragende. Sparer os samlet for ihvertifald 6-8 timers arbejde per måned. Sidste stjerne får de når konti info kører hele vejen igennem Roger, Pleo og e-conomics
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer