Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos e-conomic

Crediwire

Udvalgt
Af: Crediwire
Skab værdi med din bogføringsdata
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Overblik over omsætning og udgifter
  • Overblik over kunder
  • Visuelle rapporter
  • Automatisk budget
  • Budget inkl likviditet og forecast
  • Overblik over nøgletal
Beskrivelse
Det er blevet endnu vigtigere at have overblik over dine finansielle tal. Det får du med Crediwire. Crediwire fokuserer på at skabe bedre finansielle oplevelser. De indsamler, strukturerer og aktiverer bogføringsdata. De skaber mere viden, bedre beslutninger og ultimativt stærkere virksomheder. Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Slip for besværet og lad Crediwire hjælpe dig med automatisering af bl.a rapportering og budgetter. Så kan du fokusere på bygge en stærkere forretning. Crediwire gør alt det du i forvejen gør, bare lettere.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Hans-Chrsitian Richter
5
Average: 5 (1 vote)
15. november 2016
Nord Leasing
Creditwire giver et rigtig godt overblik over vores forretning fra dag til dag. Håber vores bank på sigt vil være mere fleksible når vi forhandler kreditter!
Mads Harboe
5
Average: 5 (1 vote)
26. oktober 2016
Harboe & Bille
CrediWire hjælper os som revisionsfirma med at få hurtigt overblik over vigtige nøgletal for vores klienter. Dette sparer os tid og giver værdi i en verden hvor rådgivning i øjenhøjde og tilstedeværelse er vigtige parametre i en god kunderelation. Det er nemt at komme i gang. Vores klient opretter sig, vi bliver valgt som administrator = så er vi i gang. Dashboardet giver mulighed for at skræddersy de output der giver mening for den enkelte kunde, dette er vigtigt da vi servicere kunder der befinder sig i vidt forskellige brancher. Vi ser CrediWire som et værktøj der hjælper os med at holde os opdateret på tendenser, nøgletal hurtigt og på aktuelle regnskabsperioder. Dette hjælper til at fastholde vores klienter og ved at være mere nærværende også få flere ekstra opgaver.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer