Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos e-conomic
CrediWire
Udvalgt
Af: CrediWire
Få overblik over din forretnings performance og benchmark
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Automatisk rapportering til bank, revisor og/eller bestyrelse
  • Økonomisk overblik med letforståelige illustrationer og enkel budgettering
  • Benchmarking af økonomiske resultater mod konkurrenterne i real-tid
  • Del dine data med få klik
Beskrivelse
Det kan være besværligt at håndtere det finansielle i en virksomhed. Derfor er CrediWires mål at give dig et økonomisk overblik i realtid med letforståelige grafer, illustrationer og tips for at give dig mere og bedre indsigt. Med CrediWire kan du nemt navigere i, hvad der normalt kan være komplekse data og hurtigt finde det, der er vigtigt, samt undgå at blive tabt i et hav af tal og tabeller. Alt dette kan du bruge til at forbedre din virksomheds finansielle performance, generere enkle budgetter og sammenligne din virksomhed med branchen gennem deres automatiske benchmark – helt gratis!
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Hans-Chrsitian Richter
5
Average: 5 (1 vote)
15. november 2016
Nord Leasing
Creditwire giver et rigtig godt overblik over vores forretning fra dag til dag. Håber vores bank på sigt vil være mere fleksible når vi forhandler kreditter!
Mads Harboe
5
Average: 5 (1 vote)
26. oktober 2016
Harboe & Bille
CrediWire hjælper os som revisionsfirma med at få hurtigt overblik over vigtige nøgletal for vores klienter. Dette sparer os tid og giver værdi i en verden hvor rådgivning i øjenhøjde og tilstedeværelse er vigtige parametre i en god kunderelation. Det er nemt at komme i gang. Vores klient opretter sig, vi bliver valgt som administrator = så er vi i gang. Dashboardet giver mulighed for at skræddersy de output der giver mening for den enkelte kunde, dette er vigtigt da vi servicere kunder der befinder sig i vidt forskellige brancher. Vi ser CrediWire som et værktøj der hjælper os med at holde os opdateret på tendenser, nøgletal hurtigt og på aktuelle regnskabsperioder. Dette hjælper til at fastholde vores klienter og ved at være mere nærværende også få flere ekstra opgaver.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.