Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Enkeltmandsvirksomhed eller mindre, personligt ejet virksomhed
Digital Revisor
Udvalgt
Af: Digital Revisor ApS
Årsrapport til mindre virksomheder
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Beregning af fradrag, skat og udbytte
  • Digital Revisor håndterer fagligheden og beregningerne, mens du styrer processen
  • Automatisk opstilling af årsrapport
  • Nem indberetning til Erhvervsstyrelsen og Skat
Beskrivelse
Digital Revisor er et online værktøj, der sætter dig i stand til at lave årsrapporten og selvangivelsen på 5 enkle trin. Værktøjet er din forlængede arm, der sikkert og trygt tager dig gennem årsregnskabsloven fra A-Z, så du lever op til alle krav. Værktøjet hjælper dig med skatteoptimering og beregner og sikrer de fradrag, du har ret til. Til sidst står du med en komplet årsrapport og selvangivelse, som du kan indsende til Erhvervsstyrelsen og indberette på Skat.dk. For at komme i gang skal du overføre din bogføring fra e-conomic til Digital Revisor med ét klik. Bagefter svarer du på en række spørgsmål om dit regnskab, og derefter beregner værktøjet dit skattemæssige fradrag, selskabsskat og udbytte. Digital Revisor er med dig hele vejen. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du stille dine spørgsmål i chatten. Her sidder mere end 20 års revisor-erfaring klar til at hjælpe dig. Digital Revisor er udarbejdet, testet og godkendt i samarbejde med registrerede og statsautoriserede revisorer.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer