E-GATE

Af:E-GATE.dk v/Code Pilot
Spar mange timers arbejde med en app til DanDomain-webshop
5 af 5 (3)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Dandomain webshop

E-GATE

Af: E-GATE.dk v/Code Pilot
Spar mange timers arbejde med en app til DanDomain-webshop
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Overfør data fra din webshop til e-conomic
  • Tilpas integrationen til dit regnskab
  • Undgå manuelt tastearbejde
  • Spar penge på bogholderi
Beskrivelse
E-GATE har udviklet denne app til DanDomain-webshop og e-conomic, så du kan overføre data fra din webshop til e-conomic regnskabsprogram. Nye debitorer oprettes automatisk, når du overfører ordrer fra DanDomain-webshoppen til e-conomic, og eksisterende debitorer opdateres med nye data, hvis de f.eks. har skiftet adresse. Nye varer oprettes ligeledes automatisk i e-conomic, og du kan vælge, om du vil overføre varianter af en vare. Nye funktioner er på vej til denne integration, f.eks. opdatering af lagerstatus i DanDomain-webshoppen med data fra tillægsmodulet lagerstyring i e-conomic og opdatering af kostpriser i webshoppen ved ændringer i e-conomic.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
E-GATE
Af: E-GATE.dk v/Code Pilot
Spar mange timers arbejde med en app til DanDomain-webshop
Peter K. Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
06. april 2016
Spektrumshop.dk
5 Hjerter siger vel alt. Fungerer 100% ok og hvis noget går galt får man en mail hvor det på dansk forklares hvordan man løser prblemet
kristian kildahl
5
Average: 5 (1 vote)
31. januar 2013
Jeg har brugt det i ca.6 mdr. og det virker fint. Kan klart anbefales. De svare fint på mail men har kun tlf. support meget kort tid.
Elsebeth Dørken
5
Average: 5 (1 vote)
11. juni 2012
Super integration, der bare virker. Den sparer os meget tid, som vi kan bruge på andet og mere værdifuldt arbejde. Vi har fået god rådgivning og hjælp af E-GATE.dk. Kan varmt anbefales!
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer