epay

Af:2App
Overfør kreditkort-indbetalinger automatisk fra epay til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
epay kortløsning

epay

Af: 2App
Overfør kreditkort-indbetalinger automatisk fra epay til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Vær konstant opdateret med kreditkort-indbetalinger fra epay
  • Undgå bogføringsarbejde
  • Brug din tid på salg og udvikling
Beskrivelse
Med epay-integrationen er det muligt at få indlæst Dankort, Paypal og udenlandske kreditkort-transaktioner fra epay direkte i din e-conomic-kassekladde, samt at få udlignet betalinger automatisk. Hver gang der er nye indbetalinger kan du overføre dem automatisk. På den måde kan man spare penge på manuel bogføring. Løsningen henvender sig til kunder med mange kortbetalinger, Paypal og udenlandske udbydere. Den fungerer via et dashboard, som sættes op i samarbejde med dig. Når der er nye kortbetalinger fra epay downloader du dem og så indlæser du dem i kassekladden i e-conomic. Når dashboardet er sat op, overfører appen kortbetalinger i den valuta som kortbetalingen har været i. På den måde vil du altid få udlignet dine indbetalinger fra epay i e-conomic-kassekladden i den lokale valuta. Løsningen bogfører også gebyrer fra transaktionerne.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
epay
Af: 2App
Overfør kreditkort-indbetalinger automatisk fra epay til e-conomic
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer