Faktura-Boks
Af:F-Boks ApS / BG Concept
Modtag og håndtér alle leverandørfakturaer elektronisk
3.7 af 5 (6)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Faktura-Boks
Af: F-Boks ApS / BG Concept
Modtag og håndtér alle leverandørfakturaer elektronisk
3.7 af 5 (6)
Det kan du
  • Flyt leverandørfakturaer online uden tastearbejde
  • Sørg for at du altid har et ajourført overblik
  • Fjern forsinkelser og rykkere
Beskrivelse
Med Faktura-Boks kan du modtage og behandle samtlige af dine leverandørfakturaer, elektronisk fakturaer og pdf-fakturaer - ingen fysiske papirer! Du har mulighed for at modtage samtlige leverandørfakturaer elektronisk, du kan let og enkelt kontere dem, godkende, betale og arkivere fakturaerne, og oplysningerne overføres automatisk til e-conomic regnskabsprogram. Faktura-Boks giver dig en markant lettelse i det administrative arbejde, og du kan let og enkelt finde dine fakturaer igen. Systemet kræver ingen it-viden - kun adgang til internettet. En Faktura-Boks kan godt indeholde flere regnskaber og flere kontoplaner.
Vurderinger og anmeldelser
3.7 af 5 (6)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Faktura-Boks
Af: F-Boks ApS / BG Concept
Modtag og håndtér alle leverandørfakturaer elektronisk
Lars
5
Average: 5 (1 vote)
20. januar 2021
Nielsen
Faktura-Boks giver hurtigt overblik, og super styring trods 5 forskellige regnskaber, kræver det kun 1 login i Faktura-Boks Deres support er altid klar på mail eller telefon hvis det bliver er nødvendigt. Vi sparer mange timer på ugebasis som klart dækker den merudgift til systemet.
Lisa Larsen
1
Average: 1 (1 vote)
18. november 2015
Sternberg VVS & Gasteknik A/S
Programmet er langsomt og går tit ned. Virker som om at det er 2 forskellige systemer man skal arbejde i på samme tid. Support og kundeservice er elendig og man for kun ubehøvlede svar, når man påpeger ting der kunne forbedres, så som manglende negativt fortegn på kreditnotaer i et Excel udtræk, så summen passer. Et fakturasystem skal som minimum kunne dette! Alt i alt et elendigt system som vi håber der snart kommer et bedre alternativ til, E-conomic?
Kim Rasmussen
1
Average: 1 (1 vote)
30. april 2013
Vi havde desværre en meget dårlig oplevelse med Fakturaboks, selvom ideen er god. Brugerfladen og arbejdsgange i Fakturaboks er tung og kluntet. Generelt er skærmbilledet er rodet, svært at få overblik over, og der mangler genvejsfunktioner og rullefelter. Det tager f.ex. 3 klik/vinduer at finde en momskode. Kort sagt ligner programmet noget fra før år 2000 der er lavet af en hjemmeprogrammør uden GUI erfaring. Selv ganske simple ting som skalering af bilagsvisning virker heller ikke korrekt. Undervejs løb vi ind i desuden ind i flere deciderede fejl i programmet. Vi havde blandt andet fejl i oprettelse af leverandører, fejl i overførsler til bank og fejl i overførsler til e-conomic. Pludselig havde vi mellem 30 og 50 kopier af posteringer der kom fra Faktura-boks, hvilket gjorde afstemning til lidt af et mareridt. Kort sagt var der mere der ikke virkede, end ting der virkede. Det skal siges at Fakturaboks gjorde deres bedste for at løse alle vores problemer. Men så snart en funktionsfejl var løst, dukkede en ny op. Vi er af den overbevisning, at selv hvis alle fejl og børnesygdomme blev udryddet, gør programmets brugerinterface det for besværligt at arbejde med. Da vi afprøvede programmet havde det ca 3 år på bagen. Man kan derfor vurdere om Fakturaboks rent faktisk har resourcerne til at få luget ordentlig ud. De lovede arbejdsbesparelser oplevede vi desværre ikke. Tværtimod steg arbejdsbyrde og tidsforbrug, og vores bogføring kom langt bagefter. Til sidst måtte vi stoppe efter 5 uger da Faktura-boks fejlene og forsinkelserne blev ved med at hobe sig op. Personen bag Fakturaboks er bestemt flink og venlig. Men selve programmet er desværre ubrugeligt og der findes bedre alternativer.
Kim Rafn
5
Average: 5 (1 vote)
21. juli 2012
Faktura-Boks gør det næmt at håndter mange fakturaer på langt mindre tid. Support er også til at komme i kontakt med. Er helt klart en anbefaling hver.
E. S. Jensen
5
Average: 5 (1 vote)
03. juli 2012
Fakturaer bliver ikke væk, godt godkendelsesflow. Bankfiler fungere bare uden ekstra indtastninger. Sparer penge på revisoren. Nemt at bruge.
Carsten Lang
5
Average: 5 (1 vote)
03. juli 2012
Utrolig nemt at bruge. Lettere arbejdsgang. Kan genfinde en gammel faktura udfra varetekst osv. Kan kun anbefales.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.