Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos FarPay
FarPay
Udvalgt
Af: FarPay
Gør det nemt at opkræve penge, og for dine kunder at betale
3.7 af 5 (3)
Det kan du
  • Automatisere udsendelse af dine fakturaer
  • Få kundeindbetalinger direkte ind i din kassekladde
  • Oprette abonnenter for automatisk opkrævning
  • Distribution og styring af fakturaer
  • Overblik over alle sendte og modtagne fakturaer
  • Automatisk kontering og udligning af betalte fakturaer i e-conomic
Beskrivelse
FarPay er til dig, der ønsker at optimere betalingsprocessen, og styre pengestrømmen i din virksomhed, ved hjælp af automatiske betalingsaftaler mellem dig og dine kunder. FarPay bruger alle eksisterende betalingsløsninger, og integrerer disse i en entydig måde at kommunikere med dit regnskabssystem. Da FarPay-appen er integreret med dit e-conomic-abonnement, sendes dine fakturaer automatisk via FarPay, uden nogen form for ændringer i systemet. Sendte fakturaer står med status ”Ikke betalt”. Så snart kunden har betalt fakturaen, leverer FarPay indbetalingen direkte ind i din kassekladde, klart til bogføring. Alt dette foregår helt automatisk, uden at du skal foretage dig noget som helst.
Vurderinger og anmeldelser
3.7 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kristian Helner
1
Average: 1 (1 vote)
29. juni 2020
Trip Tour ApS
Meget dyr og ikke fleksibel. Sender bl.a. ikke betalingskvitteringer til kunderne, når de har betalt via FarPays betalingslink, hvormed kunden ikke får en bekræftelse på, at pengene er betalt og modtaget af din virksomhed.
Jakob Jensen
0
No votes yet
28. november 2017
Parcel Feeder A/S
Vi har brugt Farpay i to år nu og har været meget tilfredse. Appen fungere upåklageligt og giver store besparelser i administrationen. Kan varmt anbefales.
Stephen Berg
5
Average: 5 (1 vote)
06. december 2016
BICA Leasing A/S
Fantastisk app, giver en stor administrativ besparelse. Kan anbefales!
Frederik Henriksen
5
Average: 5 (1 vote)
02. december 2016
EMBACO A/S
Som en af de første kunder hos FarPay fik vi konfigureret en specialløsning der tager sig af korrekt registrering af indbetalinger. Det har lettet utroligt meget på arbejdsgangene at vi altid er fuldstændig up to date med korrekt saldo på kunder der enten benytter LS, PBS eller indbetalingskort. Vi er utrolig glade for løsningen og glæder os til at der kommer endnu flere muligheder i systemet fremadrettet. Med venlig hilsen Frederik / EMBACO A/S

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.