finsit

Af:Wolters Kluwer Danmark A/S
Cloud-baseret tjeneste til økonomisk overblik, analyse og samarbejde
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

finsit

Af: Wolters Kluwer Danmark A/S
Cloud-baseret tjeneste til økonomisk overblik, analyse og samarbejde
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få en cloudbaseret tjeneste til økonomisk overblik, analyse og samarbejde
  • Tranformér komplekse tal til visuelle aha-oplevelser
  • Skab værdi både for din virksomhed og din revisor
Beskrivelse
Levér let forståelige rapporter med finsit, som alle kan forstå. Det vil således være lettere at sætte sig ind i sin økonomi og træffe bedre forretningsbeslutninger. Med finsit får revisor adgang til sine informationer når som helst, og fra en hvilken som helst enhed. Finsit kan let integreres som en kundeportal på din revisionsforretnings hjemmeside - med dit brand som afsender. I finsit kan revisor oprette en unik rapport for hver kunde én gang. Derefter opdateres den automatisk, når der kommer ny data fra regnskabet, og kunden får en grafisk præsentation af sin nøgleinformation. Med finsit kan du fortsætte med at bruge din almindelige regnskabssoftware. Glem dyre og tidskrævende opsætninger - du importerer dit regnskab med ét enkelt klik, og inden for få minutter har du fuld adgang til al den forretningsinformation, du har brug for.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer