Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Firmafon aftale
e-conomic-aftale

Firmafon

Af: Firmafon ApS
Få regnskabsdata om dine kunder ind i dit telefonsystem
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Få hurtigt overblik over kundernes historik, når de ringer
  • Giv en bedre og hurtigere service til dine kunder
Beskrivelse
Firmafon er et telefonsystem, der giver dig flest mulige informationer om dine kunder, så du kan give en bedre og hurtigere service, når de ringer. Med integrationen til e-conomic regnskabsprogram får du nemt et overblik over kundernes fakturaer samt øvrig information på din skærm, lige så snart de ringer til dig. Et hurtigt overblik over din kunde giver en god oplevelse for både kunden og dig, der tager telefonen. Så sparer I begge tid og du kan give den bedst mulige kundeservice. Firmafon finder din kunde ud fra telefonnummeret i e-conomic. Selve integrationen tager kun ét minut at sætte op og du skal kun trykke på en enkelt knap, for at integrere de to systemer. Herefter hentes al information automatisk, når kunden ringer. Så bliver det ikke mere ligetil.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kim Lærkesen
5
Average: 5 (1 vote)
23. februar 2015
fedt mobiltomstillingsanlæg og høj service fra Firmafon og til dine kunder. Vær mobil
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer