Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-abonnement
Tillægsmodulet projektstyring
Forecast abonnement

Forecast

Udvalgt
Af: Forecast
Gør projekter mere forudsigelige og øg din profit
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få styr på dine projekter og tidsregistrering
  • Planlæg dine ressourcer og budgetter
  • Byg selv dine egne rapporter og dashboards
Beskrivelse
Forecast er lavet ud fra mantraet om at simplificere ressource- og projektstyring. Profitabilitet og deadlines er vigtige, men der er noget, der er endnu mere essentielt: Din kreativitet og evne til at innovere. Det er det der gør dine kunder og medarbejdere glade. Dit ressource- og projektstyringssystem bør ikke være komplekst og svært. Forecast til e-conomic regnskabsprogram gør det let at forbinde dine projekter direkte med din økonomistyring. Send rapporteret tid direkte til e-conomic, så du kan sende fakturaer og afstemme regnskab uden tunge manuelle processer og indtastninger. Alt relevant data flyder direkte mellem systemerne og sparer dig derved for tid og fejlindtastninger. Tilbud og fakturaer kan også sendes direkte fra Forecast til e-conomic, så du sikrer dig at leverance og afregning afspejler det der faktisk var aftalt med kunden.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer