GPLAN

Af: Auto-G
Værksted og kundestyringssystem
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Simpel kundestyring
  • Alt sendes automatisk direkte i e-conomic
  • Indeholder alt hvad du behøver som værkstedssystem
  • Bilsalg, online booking, SMS, dækhotel og meget andet tilbydes som tillægsmoduler
  • MobilePay
Beskrivelse
Gplan handler om værkstedsdrift og kundestyring. Konceptet dækker nemlig over Auto-G’s online kundestyringssystem, som giver det enkelte værksted mulighed for at effektivisere driften. Systemet er enkelt og overskueligt og opbygget af forskellige moduler, som tilsammen dækker alle værkstedets behov i henhold til værkstedsdrift og kundestyring. Gennem Gplan er det muligt at tilbyde kunderne værdifulde services, som samtidigt er loyalitetsskabende og lønsomme for det enkelte værksteds forretning. I driftssystemet er det også muligt at bruge stregkodelæsere, og afhængigt af hvor brugeren er i systemet, vil Gplan automatisk vide, hvorvidt brugeren er i gang med at identificere en vare eller tjekke lagerbeholdningen. Systemet fungerer både på PC, tablet og smartphone og passer således ind alle steder.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer