Forudsætninger
Demands: 
iPhone, Android eller web browser

Kala

Af: Kala ApS
Nem tidsregistrering og projektstyring til din virksomhed
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få en simpel registrering af tid
  • Hold overblikket over dine sager, opgaver og medarbejdere
  • Registrér nemt antal kørte kilometer på farten
Beskrivelse
Med Kala har du din virksomhed i lommen. Du kan simpelt registrere din tid, kørsel og dit varebrug samtidig med, at du holder overblikket over dine opgaver og sager. Du kan uddelegere opgaver og sager til dine medarbejdere og planlægge jeres arbejdsgange i et Gantt-diagram. Du kan bruge Kala som et værktøj til business intelligence med de indbyggede rapportfunktioner. Systemet integrerer med dit løn- og økonomisystem, som både gør det let at lave løn og fakturere til kunder – alt sammen gøres let og enkelt på farten. Når både tid, kørsel og vareforbrug kan registreres af medarbejderne hurtigt og nemt fra en app, sker der færre fejl og forglemmelser og alt kan let blive faktureret så snart opgaven er udført, samtidig med at i spare tid på det administrative arbejde og får mere tid, som kan bruges på nye kunder. Med integration mellem e-conomic og Kala kan I på den måde både opnå mere effektivitet, færre fejl og større kundetilfredshed samt en øget indtjening.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer