Forudsætninger
Demands: 
Automatiseret integration kræver login til både Konsolidator og e-conomic

Konsolidator

Udvalgt
Af: Konsolidator A/S
Nemt og brugervenligt cloud konsolideringsværktøj
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Konsolidering af aktuelle tal, budget og forecast tal
  • Automatiske elimineringer og beregninger af minoritetsandele
  • Automatiske valutaomregninger op tværs af selskaber
  • Pengestrømsopgørelse for alle selskaber og en konsolideret for koncernen
  • Hurtigt og nøjagtig rapportering
  • Fuldt revisionsspor
Beskrivelse
Med Konsolidator får du et konsolideringssystem, der automatiserer alle beregninger og hjælper dig til let at løse alle de opgaver, der er forbundet med din finansielle konsolidering og rapportering. Systemet automatiserer konsolidering af aktuelle tal, budget og dit forecast, og er testet og supporteret af revisorer, så du kan være sikker på at dine tal altid er præcise og fejlfri. Du bestemmer selv hvor mange brugere du vil koble til din konto, så det bliver let for dig og dine kolleger at samarbejde om jeres konsolidering og rapportering. Du administrerer også selv brugerrettighederne, så du kan styre, hvem der har viewer og editor rettigheder. Uanset hvilke roller du tildeler dine kolleger, er du med Konsolidator sikker på, at I arbejder på de samme data og at du kan se og spore ændringer i hver tal, justering og bogføring. Der er fuld integration med e-conomic regnskabsprogram, så dine finansielle data er synkroniseret med Konsolidator på tværs af alle dine selskaber. Skulle du bruge andre bogføringssystemer, kan Konsolidator også klare data fra disse.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer