kontolink

Udvalgt
Af:kontolink ApS
Automatisk bilagsindsamling og registrering af indbetalinger
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale - helst med indscanning
Gmail eller Dropbox
En dansk bankkonto

kontolink

Udvalgt
Af: kontolink ApS
Automatisk bilagsindsamling og registrering af indbetalinger
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Transaktioner fra banken hentes automatisk - altid bankafstemt
  • Bilag og åbne fakturaer matches automatisk
  • Kladdeposteringer oprettes med et enkelt swipe
Beskrivelse
Kontolink er en app, som hjælper dig og din virksomhed med at holde styr på bilag og indbetalinger, så du får mere tid, undgår fejl og slipper for frustrationer over manglende bilag. Kontolink tjekker i email, dropbox og kamera efter bilag og kvitteringer, der matcher med transaktioner fra din bank. Bilag findes og matches selvom de er i pdf, billede eller rå tekst. Når der er et match, så kan du med et enkelt swipe oprette posteringen i e-conomic. Kontolink registrerer kundeindbetalinger, når de rammer banken ved at matche indbetalinger og åbne fakturaer i regnskabet - helt automatisk og uden du behøver røre en finger.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Mette Walsted, ejer
5
Average: 5 (1 vote)
04. januar 2019
Coh&Co Copenhagen
Fin app, nemt at komme igang, god kommunikation og hurtige løsninger fra teamet bag, når der har været noget. Vi - og ikke mindst vores bogholder - sparer dagligt en masse tid på matching af posteringer og bilag. Dertil er der hyppige og relevante opdateringer af app'en. Varme anbefalinger herfra!
Rasmus, ejer
5
Average: 5 (1 vote)
22. december 2018
Neptun Spa & Pool ApS
Vi bruger kontolink til indsamle bilag, og selv med 5 personer med firmakort, fungerer det godt hos os. Det er også blevet meget nemmere at registrere indbetalinger fra kunder, så det får vi gjort dagligt. Det var overraskende nemt at komme igang med, og selve adgang til banken tog under et minut :-)
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer