Forudsætninger
Demands: 
Der skal underskrives en undersøgelsesfuldmagt for at få adgang til nuværende forsikringer og priser

Leaf

Af: Leaf ApS
80 % er forkert forsikret - med Leaf er I ikke én af dem
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Full-service forsikringsplatform til jeres virksomhed – uanset om I allerede har forsikringer eller ønsker at afsøge markedet for nye
  • Uafhængig og personlig rådgivning om forsikringer
  • Fastlæggelse af forsikringsbehov, der giver et komplet overblik og præcis de forsikringer, I har behov for
  • Få tilbud fra flere forsikringsselskaber og hjælp fra Leaf's eksperter til at vælge det bedste
  • Automatisk opdaterede forsikringer, fordi Leaf's platform holder øje med ændringer i jeres virksomhed og informerer, når det er fordelagtigt at opdatere for en bedre dækning
  • Garanterede besparelser, fordi Leaf overvåger priserne i markedet og sørger for, at I kun betaler for det I behøver
Beskrivelse
Leaf kombinerer teknologi med personlig rådgivning for at få mest værdi ud af dine skadesforsikringer. Leaf er reguleret af Finanstilsynet og kan hjælpe jer, uanset hvilket forsikringsselskab I benytter i dag. Med Leaf får I en løsning, der anbefaler de bedste og billigste forsikringer, hjælper med at købe dem og opdaterer jeres forsikringer løbende. Det hele foregår digitalt og er skræddersyet til jeres virksomhed. Leaf bliver jeres kontaktpunkt, og I vil kunne tilgå og ændre jeres forsikringer direkte igennem deres platform. Når der sker en ændring i jeres virksomhed, opfanges det i Leaf's platform, som oplyser jer, når I med fordel kan opdatere jeres forsikringer.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer