LoppeOnline

Af:NoviPOS ApS
Et komplet web-baseret system til loppemarkedsbutikker
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Administratorrettigheder
FlexPOS kassesystem
e-conomic aftale

LoppeOnline

Af: NoviPOS ApS
Et komplet web-baseret system til loppemarkedsbutikker
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Automatisering af afregningsflow
  • Autooprettelse af kreditnotaer til bogføring
  • Autooprettelse af kunder
  • Konfiguration af integration
  • Minimering af manuelt bogholderi
  • Fri support
Beskrivelse
Med NoviPOS' LoppeOnline-integration til e-conomic kan din butik gennemføre et flow i e-conomic som muliggør oprettelse af kunder med udgangspunkt i de indtastede oplysninger importeret fra LoppeOnline. Derudover muliggør LoppeOnline-integrationen kommissionsafregning af standlejere på valgfrie datointervaller via autooprettelse af kreditnotaer (hvis de har et tilgodehavende) samt fakturaer (hvis salget har været mindre end standlejen). NoviPOS ejer LoppeOnline som benyttes i kommisionsbaserede loppemarkedsbutikker og reolmarkeder, hvor privatpersoner og erhvervdrivende kan få butikkerne til at sælge deres varer. LoppeOnline er et komplet system, hvor butikkerne kan oprette deres standlejere, printe labels med stregkoder, sælge varer via kassesystemet og administrere alle udbetalinger til butikkens standlejere. Der er desuden et booking-system, hvor butikkerne kan administrere udlejningen af deres stande. Det giver standlejere mulighed for at følge med i salgstal og statistikker på en let og overskuelig måde. LoppeOnline giver dermed loppebutikken mulighed for at administrere brugeradgange og sikrer et dagligt overblik.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
LoppeOnline
Af: NoviPOS ApS
Et komplet web-baseret system til loppemarkedsbutikker
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer