Forudsætninger
Demands: 
Webshop fra Magento
IEX-modul
e-conomic aftale

Magento

Udvalgt
Af: IEX ApS
Komplet integration til Magento
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Automatisk overførsel af kunder, varer og ordrer fra din webshop til e-conomic
  • Slip for tastearbejde i regnskabet
  • Undgå tastefejl
  • Få mere tid til at drive din virksomhed
  • Følg din omsætning i real-time
Beskrivelse
Med IEX-appen er der forbindelse mellem din Magento webshop og e-conomic. Appen overfører helt automatisk dine ordrer, varer og kunder fra din shop til regnskab – så du ikke skal spilde din tid på kedeligt tastearbejde og undgår tastefejl i dit regnskab. Appen får regnskab og shop til at tale sammen og giver dig et meget bedre work-flow, når din arbejdsgang bliver automatiseret, så du får mere tid til at fokusere på din forretning. I dit helt eget IEX-dashboard har du den fulde kontrol med appen, og du kan med et enkelt klik aktivere eksempelvis automatisk bogføring. Du kan også løbende følge dine overførsler fra shop til regnskab samt log-system og statistik.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kim Lærkesen
4
Average: 4 (1 vote)
12. september 2013
vi er superglade for at få en specialløsning mellem Economic og vores webshop og det får vi i IEX, vi har prøvet en del andre - men valget blev her, da vi kunne skabe en god og dejlig dialog. Vi er glade for at varer antal, priser mm opdateres automatisk via IEX. Tal med Mediastyle, de kan nok hjælpe dig.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer