Navision-konvertering

Af:eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra Navision til e-conomic regnskabsprogram
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic aftale (oprettes af eKontoret)

Navision-konvertering

Af: eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra Navision til e-conomic regnskabsprogram
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Sikker overførelse af regnskabsdata fra Navision til e-conomic
Beskrivelse
Står du over for at skulle skifte fra Navision til e-conomic, så kan eKontoret hjælpe dig. eKontoret har udviklet et program, der automatisk kan overføre dit regnskab fra Navision til e-conomic regnskabsprogram. Det er sikkert, nemt og til en fast pris. Da eKontoret overfører alle posteringer (finans, debitor og kreditor) fra dit Navision-regnskab, er konverteringen ikke afhængig af dit regnskabsår. I aftaler tidspunktet for konverteringen, så det passer bedst muligt til din forretning. Skulle det mod forventning vise sig, at eKontoret ikke er i stand til at konvertere dine data fejlfrit, er der ikke nogen omkostninger for dig. Du skal kun betale, hvis det er en succes – med andre ord: No cure, no pay! Hovedparten af de data, du har i Navision, vil komme med over i e-conomic i forbindelse med konverteringen. Det gælder bl.a. kontoplan, debitorer, kreditorer, varer m.m. og selvfølgelig alle dine finansposteringer uden begrænsninger på antal posteringer eller regnskabsår – og det hele tilbydes til en fast aftalt pris.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Navision-konvertering
Af: eKontoret ApS
Risikofri konvertering fra Navision til e-conomic regnskabsprogram
Kundeservice
+45 32 21 00 11
support@ekontoret.eu
Udvikler
eKontoret ApS
Hermodsvej 5C, 1.sal
8230 Åbyhøj
Danmark
+45 32 21 00 11
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer