OCTOPUS

Af:OCTOPUS
Komplet hotel- og restaurantsystem
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Windows 10

OCTOPUS

Af: OCTOPUS
Komplet hotel- og restaurantsystem
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Håndtér bookinger fra online bookingsites
  • Få et integreret kasseapparat med bl.a. valutahåndtering, splitregning og kasseafstemning
  • Udnyt timeregistrering og få derudover et tydeligt overblik over priser og ledighed. Housekeeping- appen indeholder automatisk rengøringsstatus og meget andet.
  • Følg historikken for hver booking
Beskrivelse
OCTOPUS er cloud-baseret og rummer alle de funktioner, du behøver i den daglige drift af dit hotel eller Bed & Breakfast. Med OCTOPUS får du online booking af værelser og borde fra din egen hjemmeside, integreret kasseapparat og mulighed for online betaling. OCTOPUS indeholder også kreditkortregistrering og –validering. OCTOPUS tilbyder fuld integration med e-conomic og integration med Booking.com, Hotels.com, Expedia og mange flere, så du ikke manuelt skal styre kapaciteten. OCTOPUS giver mulighed for automatiske mails tilpasset gæstens sprog. Pakker på dealsites såsom Sweetdeal, GoDream o.l. kan bookes direkte af gæsterne online. Systemet er brugervenligt, og OCTOPUS tilbyder oplæring af både dig og dit personale så det er nemt at komme i gang. Der er ingen opstartsgebyrer og heller ingen binding, og OCTOPUS yder gratis support i almindelig arbejdstid – og besvarer dit opkald inden for 15 sekunder.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
OCTOPUS
Af: OCTOPUS
Komplet hotel- og restaurantsystem
Kundeservice

+45 73 70 01 00
support@octopuspms.dk

Udvikler
OCTOPUS
Nygade 17
6300 Gråsten
Danmark
+45 73 70 01 00
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer