Ongoing WMS

Af:Ongoing Warehouse AB
Webbaseret Warehouse Management System til lagerstyring
Ikke bedømt endnu
Pris
fra
2000
kr./md.

Ongoing WMS

Af: Ongoing Warehouse AB
Webbaseret Warehouse Management System til lagerstyring
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få kontrol og strømlign dit lagerstyring med et cloud-baseret WMS
  • Undgå manuelt arbejde og spar tid ved automatisk at overføre ordrene fra økonomisystemet til lagerstyringssystemet
  • Du kommer hurtigt og nemt i gang
Beskrivelse
Ongoing WMS hjælper dig med at automatisere og vælge produkter hurtigere med bedre sikkerhed. Tjenesten muliggør sporing af serienumre, batch og "bedst før dato". Det cloud-baserede lagerstyringsværktøj giver dig fleksibilitet. Plukning er fejlsikker ved at scanne produkterne. Få adgang til dit online lager fra pc, tablet og mobil - når som helst og hvor som helst. Manuelle processer til håndtering af produktkataloger og ordrebehandling reduceres, da informationen automatisk synkroniseres mellem systemerne. Ongoing WMS er samtidig let at lære og let at bruge. Ongoings hjemmeside indeholder videoer og vejledninger, der giver dig mulighed for hurtigt at sætte dig ind i, hvordan tjenesten fungerer. Som kunde hos Ongoing WMS får du tilknyttet en systemudvikler, som hjælper dig i gang og tilpasser tjenesten til dine behov. Ongoing WMS har også integrationer med markedets førende ERP-, webshop- og transportsystemer. Som partner til e-conomic kan du hurtigt og nemt komme i gang med Ongoing WMS ved hjælp af den færdige integration, som skaber et problemfrit informationsflow. Artikler og ordrer overføres automatisk fra netbutikken til Ongoing WMS for at blive afhentet og pakket. Integrationen fungerer selvfølgelig lige så godt for dem, der outsourcer deres logistik til en 3PL-virksomhed, der anvender Ongoing WMS.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer