Ordrestyring.dk

Af:Ordrestyring.dk
Håndværkerens foretrukne sagsstyrings-system
4.3 af 5 (11)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement på Ordrestyring.dk
e-conomic-aftale

Ordrestyring.dk

Af: Ordrestyring.dk
Håndværkerens foretrukne sagsstyrings-system
4.3 af 5 (11)
Det kan du
  • Få en løsning bygget til håndværkere
  • Gør medarbejderne mobile med online timeregistrering
  • Gør det nemt at dokumentere udført arbejde
  • Få mere præcis timeregistrering
  • Få bedre planlægning af arbejdsdagen
  • Få mulighed for EDI-fakturering
Beskrivelse
Med Ordrestyring kan du oprette sager, planlægge arbejdet, registrere timer og materialer og dokumentere fremdriften hurtigere - og mere effektivt. Ordrestyring.dk er udviklet til håndværksvirksomheder, som gerne vil have mere styr på økonomien hele vejen gennem workflowet. Du kan oprette og sende tilbud, ordrer og fakturaer samt registrere time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave. Du har altid det fulde overblik over både økonomi og opgaver, så du kan træffe velinformerede beslutninger i det daglige. Sidst, men ikke mindst, kan du benytte ordrestyring både på pc og via en app, ligesom det er nemt at integrere med e-conomic.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.3 af 5 (11)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Peter
1
Average: 1 (1 vote)
09. oktober 2023
PAN Electric ApS
Det er under al kritik, de lover at alt virker, men når man vil igennem til kunde service, 25-40 min ventetid hvergang, så har de også frokost lukket mellem 12-13, fedt med en kø på langtid, ikke lige det der er behov for når man gerne vil videre med opgaven. Vi havde problemer med integration af leverandør fakturer, der var konstant problemer med priser fra leverandør de trak altid en negativ procentdel af prisen. Absolut igen hjælp fra support. Hjælpen kom først 2,-3 uger efter jeg havde ringet første gang da jeg ville opsige aftale, som forøvrigt render 1 år, også selvom det ikke virkede. Jeg kan ikke anbefale ordrestyrring. Havde håbet på et væsenligt bedre program. Skemaer i word eller excel kan ikke ligges ind hvis dette ønskes fremsendt. Så er det over i et andet program om sende der fra Juhu en lettelse.
Christian
1
Average: 1 (1 vote)
22. april 2021
JH Smede & Montageservice ApS
Ordrestyring løber fra deres ord og skuffer allerede inden opstart. Kort fortalt lovede en konsulent i Ordrestyring guld og grønne skove, bl.a. at jeg kunne undvære alle andre programmer/løsninger, da alt var samlet under ét tag. Det var desværre ikke tilfældet. Det viste sig at jeg skulle tilkøbe/bibeholde en del af mine nuværende løsninger, da de ikke kunne overflytte dataene. Den primære årsag til skiftet var netop, at undgå brugen af for mange programmer/løsninger og få det "samlet under et tag". Det kunne de ikke klare, og krævede ligeledes at jeg betalte for den meromkostning der var forbundet med disse gener. Den interne kommunikation fejler også fuldstændig, da meldingerne/holdningerne er som vinden blæser. Og de er på ingen måde enige om hvad de selv tilbyder. Jeg havde egentlig set frem til et godt samarbejde, men grundet mistillid og ringe service fra start er samarbejdet afbrudt.
Raun Entreprise ApS
5
Average: 5 (1 vote)
29. november 2013
Det er et super nemt værktøj, i en lille virksomhed som min. Det kan jeg kun anbefale.
Søren Jensen
5
Average: 5 (1 vote)
19. juli 2013
Dette er bare en MUST HAVE app, hvis du har en virksomhed hvor du skal planlægge opgaver og meget mere! HUSK du SKAL være bruger på ordrestyring.dk for at bruge den! Køb programmet, det har været alle pengene værd...! Man skal først vurdere en app når man har afprøvet, og her er ingen tvivl om at appen er genial, og nej jeg er IKKE sælger af appen, men stor fan!! Mvh Søren Jensen
Patrick Andersen
5
Average: 5 (1 vote)
19. juli 2013
ordrestyring.dk giver uvurderlig overblik over forretningen.
Københavns VVS Teknik
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Manglende overblik over ledig kapacitet, planlægning og dokumentation for kvalitetssikringen gjorde sammen med ønsket om at forbedre likviditet gennem hurtigere fakturering udslaget for at vi tog beslutning om at implementere ordrestyring.dk og dette har vi så absolut ikke fortrudt.
Michael Theislund
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Vi har nu brugt ordrestyring.dk i over et år, og er super glade for det, fantastisk kundeservice og fantastisk produkt. Vi valgt for 3 måneder siden at gå over på e-conomic, da vi fik det anbefalet af Carsten fra ordrestyring.dk, og vores bogholderi er blevet lettet betragtelig siden vi tog den beslutning. Giver ordrestyring.dk de bedste anbefalinger.
Christian Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Jeg er helt vild med ordrestyring.dk, det har gjort en kæmpe forskel for vores virksomhed, der er kommet meget mere styr på timer, materialeforbrug, EDI fakturaer osv. Er super tilfreds
Jaime
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Vi kan takke ordrestyring.dk for at gøre vores arbejde endnu mere overskueligt...
Ole Frederiksen
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Super brugervenligt, prisvenligt og det, at det er webbasseret så jeg ikke er nødt til at lave min egen backup. Det er bare super perfekt.
Frank Hostrup
5
Average: 5 (1 vote)
18. juli 2013
Jeg kan kun anbefale ordrestyring.dk til andre håndværker virksomheder. Det er helt perfekt, både for mig og mine kollegaer.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer