ProTravel

Af:ProCore ApS
Effektiv onlineadministration i dit rejsebureau
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

ProTravel

Af: ProCore ApS
Effektiv onlineadministration i dit rejsebureau
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Saml data i ét system og minimér arbejdsgange
  • Få fleksibel og dynamisk administration udviklet til danske rejsebureauer
  • Få booking, rejseadministration og fakturering til markedets laveste pris
Beskrivelse
I ProTravel kan du oprette produkter, bestillinger og fakturaer – i samme arbejdsgang. Du kan trække lister og rapporter, så du kan sikre dig et overblik for både dig og dine samarbejdspartnere. I den intelligente kalender samler du trådene, så du eller dine kollegaer har styr på aftaler og deadlines. Med ProTravel kan du vælge, at dine kunder kan booke sig ind på rejsen direkte på din hjemmeside. Du kan vælge at udsende dit rejsetilbud til din kunde pr mail, hvorfra kunden kan booke sig ind. ProTravel giver dig mulighed for at udsende rejsespecifikke mails, som du kan opsætte i et automatisk mailflow. Du kan opsætte rejsedokumenter, som du kan vedhæfte sammen med pdf. Efterfølgende har din kunde adgang til mails og faktura via et kundelogin.

Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
ProTravel
Af: ProCore ApS
Effektiv onlineadministration i dit rejsebureau
Bo Hansen
5
Average: 5 (1 vote)
05. august 2019
Mondo Travel ApS
Jeg bruger e-conomic i forbindelse med ProTravel og det er dejligt nemt at bruge. Man opretter en faktura i ProTravel, som med det samme linker til e-conomic, hvorfra jeg så let og enkelt sender fakturaen ud til kunden. I E-conomic kan man så selv designe sine faktura, som man vil. Jeg kan klar anbefale e-conomic sammen med Pro Travel.
Pia Köllner
5
Average: 5 (1 vote)
27. juni 2019
Granada Kulturrejser
E-conomic er et meget brugervenligt regnskabsprogram, og det er helt genialt at koble det op med Protravel. Det tager ingen tid at fakturere på den måde. Kan kun anbefales!
Kundeservice

+45 82 13 81 38
mail@protravel.dk

Udvikler
ProCore ApS
Lyshøjen 2
8520 Lystrup
Danmark
+45 82 13 81 38
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer