Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos report123
Abonnement hos e-conomic

report123

Udvalgt
Af: report123
Detaljerede rapporter over din virksomheds økonomi
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Omdan dine regnskabsdata til grafiske og overskuelige rapporter
  • Få et detaljeret overblik over din virksomheds økonomi
  • Få overskuelige rapporter, som illustrerer dine nøgletal i håndplukkede grafer
  • Få nem og brugbar afrapportering til ledelse og bestyrelse
  • Adgang til et smart og fleksibel rapporteringssystem, som ikke koster en formue
  • Få fokus på din kerneforretning uden forstyrrende elementer som opdateringer, backup og sikkerhed
Beskrivelse
report123 er et fleksibelt og detaljeret rapporteringssystem, som giver dig et suverænt overblik over din virksomheds økonomi. Rapporteringssystemet viser alle regnskabstal fra dit e-conomic, så du alene bruger tid på at lave værdiskabende rapporter med grafiske fremstillinger af de vigtigste nøgletal. Med report123s rapporter til rådighed er du kort sagt altid på forkant med din virksomheds økonomiske udvikling. report123 skaber værdi for dig, uanset om du driver et større foretagende eller opererer i mindre målestok. Alle vinder ved økonomisk overblik, og med report123 kommer det ikke bare i form af tørre tal. Tallene understøttes altid af grafer og diagrammer, som giver dig en god forståelse og et klart billede af udviklingen. Fordi report123 automatisk henter regnskabstallene i dit e-conomic, vinder du den tid, du normalt bruger på at indhente materiale og opsætte rapporter. Du har intet manuelt arbejde, og du høster store fordele af at rapportere i et fleksibelt system, som lader dig håndplukke de økonomiske faktorer, som er kritiske for netop din virksomhed – og gøre dem levende i grafer og diagrammer. Det gør din rapport til et overskueligt cockpit, du nemt navigerer din virksomhed efter.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Eva
5
Average: 5 (1 vote)
28. januar 2014
Budget 123 har lavet et fantastisk program, som mine kunder har rigtig meget glæde af. Rapporterne er lette at designe selv uden det store kendskab, og resultaterne - rapporterne til kunderne er super gode. Jeg kan kun anbefale at investere i systemet. Man vil ikke fortryde det. Kundeservice/supporten fra Budget123 er lige så god. Altid serviceminded og imødekommende medarbejdere.
Birthe
5
Average: 5 (1 vote)
08. november 2013
Det ser nemt og overskueligt ud - glæder mig til at skabe individuelle rapporter.
Mads
5
Average: 5 (1 vote)
07. november 2013
Det er en nem app at sætte sig ind i, og jeg får rigtig meget overblik for pengene. Diagrammerne er en god hjælp til at læse regnskabstallene.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer