Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Simply CRM
Udvalgt
Af: Simply CRM
Brugervenligt CRM - som du faktisk kommer til at bruge
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Nemt og brugervenligt CRM med alle tænkelige funktioner
  • Kunder og forecasts
  • Gratis dedikeret dansk support 24/7
Beskrivelse
Simply CRM er en moderne og brugervenlig cloud-baseret CRM-platform for små og mellemstore virksomheder. Du kommer i gang på 2 minutter - og Simply CRM tilbyder gratis dansk support 24/7. Simply CRM har alle tænkelige funktionaliteter – fra bl.a. kunder, salgsmuligheder til projekter og helpdesk, samt meget mere. Simply CRM kan helt tilpasses jeres særlige behov - og bruges allerede af et bredt udsnit af brancher – fra advokater og ejendomsmæglere, til klinikker, foreninger, automobil-handlere, freelancere og mange andre. Simply CRM går meget op i at byde nye kunder godt velkommen, og vil meget gerne hjælpe dig med at få sat din CRM-løsning godt op – uden yderligere omkostninger. Simply CRM integrerer sømløst med e-conomic med det samme.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Chris
5
Average: 5 (1 vote)
25. september 2020
SocialB
Virker fint - den bedste E-conomic/CRM integration vi har set. Simply CRM er generelt set hjælpsomme og yder en god support.
Michelle Rodriguez
0
No votes yet
18. maj 2020
Murphy Oil Corp
Alle funktioner er nyttige og pænt programmeret. Ingen afmatning overhovedet, kører hele tiden, stod aldrig over for nogen serverfejl indtil dato. Den visuelle indsigt er virkelig forretningsbesparende, hvilket betyder, at du forstår forretningslogikken, mulighederne for dit målrettede prospekt. I alt er denne online CRM-software i stand til at gøre alt, hvad du mener til fordel for din virksomhed.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer