SmartTID

Af:SmartTID ApS
Tidsregistrering til produktion, transport og logistik
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
SmartTid-abonnement
e-conomic-aftale

SmartTID

Af: SmartTID ApS
Tidsregistrering til produktion, transport og logistik
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Overfør projekter og/eller salgsordrer til SmartTID
  • Håndtér selvvalgte tillæg som fx diæter, udkald, kørte kilometer
  • Få en integration til dit lønsystem
  • Få en brugervenlig væghængt terminal og/eller app til smartphone
Beskrivelse
SmartTID er en dynamisk løsning til tidsregistrering af dine ansatte. SmartTID har en overenskomstmotor som håndterer alle overenskomster inkl. de lokalaftaler og regler der gælder for netop dine ansatte. Med integrationen til e-conomic regnskabsprogram, kan systemet overføre jeres projekter og/eller salgsordrer til SmartTID. I SmartTID stempler den enkelte medarbejder ind på en operation fx. standse, svejse, male, montere og pakke. De registrerede timer tilbageføres automatisk til e-conomic, hvilket giver dig et samlet overblik på tidsforbrug og økonomi. SmartTID kan også håndtere selvvalgte tillæg som fx diæter, udkald, kørte kilometer osv. De spørgsmål og svarmuligheder der sættes op i SmartTID, styres af profiler som tilknyttes den enkelte medarbejder. Alle registreringer i SmartTID, havner i en kladde hvor værkfører eller lønmedarbejdere har mulighed for at rette og endelig godkende registreringerne. Kladden har en smiley-ordning som gør, at det er nemt at spotte afvigelser eller fejl.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer