Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Oprettelse hos Toolpack365®
Månedligt abonnement til Toolpack365®
Toolpack
Udvalgt
Af: Toolpack Solutions
Excel-baseret app til budgettering og rapportering
4.2 af 5 (6)
Det kan du
  • Opbyg budgetter nemt og fleksibelt
  • Generér rapporter hurtigt
  • Kombinér tal og grafik i Toolpack365®s mange skabeloner
  • Arbejd altid med opdateret data, da alle tal løbende hentes fra e-conomic
  • Få fleksible arbejdsgange uden opslidende manuelt arbejde
Beskrivelse
Toolpack365® til e-conomic er en Excel-baseret løsning til budgettering og rapportering - al data hentes direkte fra din e-conomic-aftale, og du arbejder med data i Excel som du kender. Med Toolpack365® opnår du effektivisering af dine rapporteringsopgaver til bank, ledelse og øvrige interessenter. Skab sammenhæng mellem drifts- og likviditetsbudgetter via "hvad nu hvis"-scenarier og vær på forkant med jeres likviditetsbehov. Få indsigt i forretningen med Toolpack365® til e-conomic. Toolpack365® til e-conomic består af et månedligt abonnement samt en intropakke som du får ved bestilling. Intropakken består af opsætning af dit Microsoft Excel 2013-miljø og 1 times online konsulent-assistance.

Vurderinger og anmeldelser
4.2 af 5 (6)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Toolpack
Udvalgt
Af: Toolpack Solutions
Excel-baseret app til budgettering og rapportering
Gladys Klokholm
1
Average: 1 (1 vote)
12. september 2020
CityFys AS
Det var en stor skuffelse, ikke funktionelt og m.m.
Michael Saunte
4
Average: 4 (1 vote)
26. januar 2016
OvenlysKompagniet Aps
Super stærkt program der giver adgang til hurtigt overblik over økonomien og effekten af såvel taktiske som strategiske tiltag. Stærkt til simuleringer osv. For at få det fulde udbytte kræver det dog et vist kendskab til brugen og funktionerne i Excel, og som førstegangsbruger skal man regne med en del supportbistand for at få tingene til at virke. Brugermanualen kunne være bedre. Når det er sagt, så er jeg stor fan af programmet og kan kun anbefale det.
Hanna Lund
5
Average: 5 (1 vote)
22. januar 2016
ABC Regnskab
Super godt værktøj! Nemt integrerbart med e-conomic. Og kompetente og imødekommende folk bag, som hjælper én godt i gang!
Steffen Moos
5
Average: 5 (1 vote)
21. januar 2016
Moos A/S
Super godt system. Virker godt og enkelt til at lave rapporter og budgetter fra e-conomic. Det giver virkelig gode muligheder for at analysere store dele af ens regnskabet. Lige som det fungere godt og enkelt til at gennemgå online med ens bestyrelse. Super god og hurtig support!
Anne Mette
5
Average: 5 (1 vote)
27. september 2014
Super godt til at lave rapporter og budgetter fra e-conomic. Virkelig gode muligheder for at analysere alle aspekter af regnskabet. God og hurtig support!
Dorte Juel Viborg
5
Average: 5 (1 vote)
14. februar 2014
Super godt system. Nemt at bruge til udarbejdelse af månedsrapporter, driftsbudgetter, likviditetsbudgetter og årsregnskaber. Flot design og ikke mindst imponerende god support.
Kundeservice
Udvikler
Toolpack Solutions
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Denmark
+45 7020 4009

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.