Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Smartphone eller tablet (android eller iOS)
Abonnement hos e-conomic
Tracelink
Udvalgt
Af: Tracelink
Enkel produktionsstyring fra ordre til faktura
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Enkel dokumentation af produktionen
  • Konvertering af salgsordrer til produktionsordre med ruter, opgaver og styklister
  • Lagerstyring med batch og sporbarhed
  • Nem værktøjsregistrering med QR-koder
  • Online kvalitetskontrol
Beskrivelse
Med Tracelink kan I planlægge og løbende følge en ordres vej gennem virksomheden. Det er enkelt at registrere medarbejdernes forbrug af timer, maskiner og materialer, samt den anvendte fremgangsmåde. I får således bedre mulighed for at se og udnytte ledig kapacitet, og I kan samtidig dokumentere jeres produktion overfor myndigheder og kunder. I kan desuden følge om arbejdet på ordren følger budgettet. Det er nemt at spotte ordrer, der afviger fra det planlagte. Tracelink er fuldt integreret med e-conomic, så I kan med et enkelt klik fakturere kunden, så snart arbejdet på en ordre er afsluttet. Tracelink kan bruges af produktionslederen, men er også bygget til anvendelse ude på gulvet i produktionen. Tracelink kan anvendes med en webbrowser eller en smartphone-app. Ordrer oprettes direkte i Tracelink eller kan importeres ved integration til andre systemer - f.eks. e-conomic. I bestemmer selv, hvilke aspekter af produktionen I ønsker at holde styr på, idet Tracelink er modulopbygget.
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Værkfører Jens Thomassen
5
Average: 5 (1 vote)
04. december 2018
Speed Color A/S
Dejligt overblik. Nemt at følge ordrens vej gennem huset. Præcis registrering af tid. Godt samarbejde med e-conomic. Let at rette ordrer til, efter de er oprettede, og redigere folks tider, hvis de har forkerte indstemplinger.
John Vestergaard
5
Average: 5 (1 vote)
13. november 2018
Smeko ApS
Tracelink fungerer upåklageligt og meget tilfredsstillende. Såfremt der er spørgsmål til systemet, eller eventuelt et forslag til udvidelse/forbedring, er der en utrolig flink og fleksibel support. Tracelink er rigtig gode, og parate, til at lave individuelle løsninger.
Thomas Winther
5
Average: 5 (1 vote)
16. april 2015
Tracelink er et helt fantastisk værktøj, med en ekstrem stor frihedsgrad til selv at tilpasse produktet, således det passer ind i den enkelte virksomhed. Vi føler at produktet altid er i bevægelse, hvor det stræber efter den perfekte løsning. Det mærkes bandt andet ved at support altid er kvik til at reagere, hvis der skulle opstå problemer, samtidig er Tracelink altid lydhør over for ønsker eller specifikke behov. Tracelink er nemt at gå til, også for folk som normalt vis ikke anvender IT i deres hverdag.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer