Truckplanner

Af:Truckplanner A/S
Få en mere effektiv håndtering af dine transportopgaver
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos Truckplanner
e-conomic-aftale

Truckplanner

Af: Truckplanner A/S
Få en mere effektiv håndtering af dine transportopgaver
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Få overblik over transportopgaver
  • Disponér opgaver på biler
  • Udskriv fragtbreve og CMR
  • Dan labels, læsseliste og chaufførinstruktion
  • Fakturér ordrer
  • Send opgaver til chauffører
  • Tilbyd kunder web-booking
Beskrivelse
Med Truckplanner får du en online booking- og disponeringsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Truckplanner indeholder alt, hvad du skal bruge til effektiv håndtering af dine transportopgaver, og du kan tilføje mere funktionalitet i takt med, at din forretning vokser. Truckplanner er nem at integrere med e-conomic vha. en app, der får systemerne til at tale samme sprog og derigennem udveksle data med hinanden. Med Truckplanner får du et værktøj til at bevare overblikket og sikre, at alle kunder får den bedste service. Samtidig bliver det nemmere for din virksomhed at huske at få alle opgaver faktureret, nemt og hurtigt.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Morten Bang
5
Average: 5 (1 vote)
22. maj 2015
Super app. Nem og overskuelig. Man kommer hurtigt i gang og den bliver nemt en del af hverdagen. Vi hos MB Transport er specielt begejstret for app-løsningen da den sikre hurtig adgang til informationer hele vejen igennem. Den totale løsning hos Multi:IT har forbedret likviditeten, lettet kontorgangen, samt øget gennemskueligheden for vores kunder. Multi:IT viser desuden stor indsigt i den mindre transportvirksomheds udfordringer, hvilket man ser i deres forståelse og serviceniveau.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer