Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
En UNTILL-løsning fra EBM Scandinavia

UNTILL®

Af: EBM A/S
Den komplette løsning til restaurationsbranchen
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Synkronisér automatisk eller manuelt med e-conomic
  • Spar tid og penge på bogføring
Beskrivelse
UNTILL-applikationen er en super brugervenlig softwareløsning til restaurationsbranchen, der er intuitiv at bruge. At modtage bestillinger gøres nærmest til en leg. Det betyder samtidig, at oplæring af nye medarbejdere vil være minimal. Kassesystemet er lige anvendeligt, om du har ansvaret for én restaurant eller en kæde af restauranter. Med UNTILL får du en kasseløsning, som automatisk overfører alle transaktioner i kassen til dit e-conomic-regnskab. Så er det slut med kedeligt tastearbejde.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer