Webmercs e-handelsløsning

Af:Data Design AS
Opretter og overfører automatisk kunder, varer og ordrer
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Webmercs e-handelsløsning

Webmercs e-handelsløsning

Af: Data Design AS
Opretter og overfører automatisk kunder, varer og ordrer
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Synkronisér webshop og e-conomic
  • Lav tilbud til kunder
  • Bestil varer fra leverandører
Beskrivelse
Webmercs gør det nemt at opdatere din webshop, og ekspedere dine ordrer. Dine leverandører sender daglige informationer om varer, lagertal og priser til Webmercs og informationerne opdateres og vises for kunderne i din shop. Du kan desuden bruge webshoppen til at lave tilbud til dine kunder, og taste e-mail og telefonordrer ind. Varer kan du bestille hos dine leverandører fra Webmercs indkøbssystem. Webmercs er Nordens største leverandør af e-handelssystemer til IT- og telebranchen, kontorforsyninger og elektronikforhandlere, men har også kunder i mange andre brancher. Med adskillige kunder, der dagligt ekspederer hundreder af ordrer, som automatisk overfører data til e-conomic, er dette system testet grundigt igennem. Webmercs tøver ikke med at garantere, at både webshoppen og appen til e-conomic fungerer problemfrit fra den dag du får løsningen.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Webmercs e-handelsløsning
Af: Data Design AS
Opretter og overfører automatisk kunder, varer og ordrer
Thomas Lybek
5
Average: 5 (1 vote)
23. september 2013
Som tidligere bruger af Webmercs må jeg indrømme et bedre system findes ikke. Jeg er nu startet selvstændig og den eneste webshop jeg vil have er Webmercs. Og specielt nu hvor den kan integreres i e-conomic.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer