WooCommerce by Wetail

Af:Wetail AB
Komplet integration til din WooCommerce webshop
4 af 5 (4)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
WooCommerce webshop

WooCommerce by Wetail

Af: Wetail AB
Komplet integration til din WooCommerce webshop
4 af 5 (4)
Det kan du
  • Automatisér dine administrative rutiner i forbindelse med din webshop og regnskab
  • Synkronisér kunder, ordrer og produkter alt efter behov
  • Tilpas løsningen dine behov
  • Ingen fiksering
Beskrivelse
WooCommerce synkroniserer data fra din WooCommerce-shop til dit regnskab i e-conomic. Integrationen synkroniserer kunder, ordrer og produkter, alt efter hvad du sætter flueben ud for. Du vælger selv, om appen skal oprette en igangværende faktura eller en ordre i e-conomic, når en kunde bestiller varer i din webshop. Denne app kan konfigureres lige præcis, som du vil for at automatisere din ordre- og fakturahåndtering mellem WordPress/WooCommerce og e-conomic. WooCommerce håndterer også din lagerbeholdning og giver dig mulighed for at overføre produkter til den ønskede produktkategori i e-conomic. Hvis du aktiverer betalingsgateway-funktionen, får du mulighed for at oprette og sende PDF-fakturaer via e-mail. Kunden kan se og vælge 'Faktura' i checkout-processen.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4 af 5 (4)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
WooCommerce by Wetail
Af: Wetail AB
Komplet integration til din WooCommerce webshop
Svend Steenstrup
1
Average: 1 (1 vote)
08. juni 2019
lampe-studio.dk
Bruge dem, men desværre fortalte de ikke at de ikke supporterede deres plugin. Det betød at mine priser ikke blev opdateret på hjemmesiden. Jeg kunne så betale en gang mere til deres udvikler for at få deres plug in til at virke, men det afslog jeg. De har desuden dobbelt faktureret mig flere gange og man kan ikke stoppe abonnement der uden at stoppe sit dankort.
Ole Kroer
0
No votes yet
12. august 2016
Skysolution ApS
Hurtig support, Havde nogle special ønsker og disse blev lavet i den eksistrende app inden for 2 uger. Så jeg er mega tilfreds med produktet
Emil Nygaard
5
Average: 5 (1 vote)
07. marts 2016
bObles
Gør det den skal, support er lydhøre overfor ændringsforslag og venlige til at svare hurtigt!
Peter
5
Average: 5 (1 vote)
15. oktober 2015
Does what it says it will. Customer support/development very responsive. Asked a question about a feature and two weeks later they had updated the app to meet our needs.
Kjeld
5
Average: 5 (1 vote)
08. oktober 2015
SoundEar
Kan anbefales. Hurtig og venlig support! Vi havde et problem med integrationen som blev løst hurtigt og professionelt. Alt fungerer efter hensigten og sparer virkelig meget arbejdstid
Udvikler
Wetail AB
Hornsgatan 103
117 28 Stockholm
Sverige
+46 (0) 8 643 33 33
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer