CargoFlux

Hero sub title: 
Automatisering af de tunge og trivielle processer
App bedømmelse
5 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Spar tid hver eneste dag
  • Håndter flere forsendelser uden stress og yderligere medarbejdere
  • Håndterer alle former for transport
  • Disponering af biler via chauffør app
  • Web-booking til kunder
  • Generer og udskriv labels og fragtbreve

Denne app kræver

  • Aftale med CargoFlux
  • Aftale med e-conomic

Hvad kan du med CargoFlux-appen?

CargoFlux er et tidssvarende TMS-system med et hav af muligheder for tilkobling af eksterne leverandører, eksterne systemer og online booking for dine kunder. CargoFlux er den komplette løsning til dig, der håndterer, køber eller sælger transport. Udvid med CargoFlux-appen og få bl.a. digital underskrift, samt billeder af leveret gods direkte i din og din kundes portal.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

CargoFlux
Njalsgade 17, 2.
2300 København S
Denmark

Sådan fungerer appen fra CargoFlux

CargoFlux er udviklet af nogle af de bedste udviklere i verden, med udgangspunkt i vognmænd og speditørers ønsker og input.

CargoFlux giver dig et enestående og let tilgængeligt overblik over din forretning, og lader dig samtidigt bestemme hvilke processer der skal automatiseres, så du kan bruge din tid på bedre og sjovere opgaver. CargoFlux er utroligt let at benytte og har alle de funktioner du har brug for. CargoFlux integreres til e-conomic med få klik.

Kom i gang med CargoFlux på et øjeblik, og få en hurtigere, sjovere og mere sikker arbejdsdag og spar mange timer og penge på samme tid.

Göran Garnfeldt

| Servicegroup Scandinavia

5
Din bedømmelse: 5
27. OKTOBER 2017
Med CargoFlux kan vi nemt disponere vores kørsler, og har altid sikkerhed for at der bliver afregnet og faktureret korrekt. Dette kan vi nu gøre automatisk via e-conomic. Jeg kan selv bestemme, hvor meget jeg vil automatisere, så jeg hele tiden føler jeg har kontrollen. Jeg sparer virkelig mange timer hver uge og har fået tid til igen at pleje mine kunder og udvikle min forretning. Mine kunder er blevet gladere, da jeg altid er tilgængelig og hurtigere kan varetage deres opgaver. Vi har ved hjælp af CargoFlux og e-conomic reduceret vores omkostninger markant og tilsvarende øget omsætningen.

David Løth

| OnlineCargo ApS

5
Din bedømmelse: 5
04. OKTOBER 2017
Fantastisk system som arbejder for os. Det giver os store besparelser på tid og udgifter. Kombinationen af E-conomic og Cargoflux gør det muligt at håndtere langt over 1000 sendinger om ugen per medarbejder og tallet kunne sagtens højere. Så vi får helt klart værdi for pengene.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.