tracezilla

Hero sub title: 
Effektiv lagerstyring til din fødevarevirksomhed
App bedømmelse
5 hjerter (5 brugere)

Fordele ved denne app

 • Nem lot-styring af lageret
 • Altid sporbarhed af alle varer
 • Understøtter produktion og handel med alle typer fødevarer

Denne app kræver

 • Abonnement hos tracezilla
 • e-conomic-aftale

Sådan fungerer appen fra tracezilla

tracezilla er en abonnementsbaseret ERP-løsning (ordre- og lagerstyring), der kan tilpasses alle typer fødevarevirksomheder og som hverken kræver installation eller store investeringer. Du køber dine varer på lager, producerer eventuelt af dem og sælger dem igen – altid med fuldt overblik, sporbarhed og gennemsigtighed.

Med tracezilla er det nemt at leve op til de krav om dokumentation og sporbarhed, der stilles fra myndigheder, kunder, certificeringsorgan og forbrugere. tracezilla automatiserer og optimerer arbejdsgange, der typisk er meget tidskrævende og frigiver dermed tid i din virksomhed.

tracezilla er udviklet i tæt samarbejde med fødevarevirksomheder inden for et bredt spektrum af fødevareprodukter.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

tracezilla ApS
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Denmark

Det kan du med appen fra tracezilla

tracezilla håndterer arbejdsgange i din fødevarevirksomhed, der vedrører indkøb, produktion, lager, logistik, salg, fakturering og forecasting.

tracezilla er designet specielt til at understøtte fødevarevirksomheder og sikrer bl.a.:

 • Sporbarhed af alle varer
 • Lagerstyring efter dato og batch/lot-nummer
 • Nøjagtige og detaljerede kostpris- og lagerværdiberegninger
 • Automatisk økologiregnskab
 • Automatisk oprettelse af dokumenter som ordrebekræftelser og følgesedler, der kræves af en fødevarevirksomhed
 • Effektiv planlægning og forecasting

Med tracezilla kan du producere på baggrund af opskrifter, og du kan have flere slutprodukter på dine opskrifter, så eventuelle biprodukter af produktionen kan indgå i andre produktioner.

tracezilla har en velfungerende integration til e-conomic regnskabsprogram, hvor udgifter, salgsfakturaer, lagerværdi og kunder/leverandører synkroniseres på kommando.

Peter jelsted

| Musicon Mikrobryggeri Aps

5
Din bedømmelse: 5
10. FEBRUAR 2020
Lykkelig, jeg fandt Tracezilla, inden de officiellet var som app her og stadig var i beta. Udvikler forlaget udviklingsplan og den blev fulgt og mere til. App virker super fint og man får hurtig fornemmelsen af kontrol. Godt til øko og lagerstyring.

Marie Nielsen

| Møllerup Brands

5
Din bedømmelse: 5
05. FEBRUAR 2020
Tracezilla er et super godt værktøj, når man skal kunne følge en vare helt fra start og til slut. Sporbarheden er virkelig god, og man sparer meget tid på at bruge systemet. Jeg kan varmt anbefale systemet. Vi har været med fra starten og været med til at rette Tracezilla til, således vi kan bruge det i vores 3 selskaber som er koblet op på systemet.

Mette Grøndahl

| ISH ApS

5
Din bedømmelse: 5
05. FEBRUAR 2020
Vi er utroligt glade for Tracezilla og kan absolut anbefale andre at benytte det. Vi blev taget rigtig godt imod af Tracezilla Teamet, som har guidet os tålmodigt igennem hele opstartensperioden, hjulpet os med import af al data og har faktisk holdt os i hånden hele vejen. Serviceniveauet er højt og vi får altid hurtig hjælp til de spørgsmål og udfordringer, som der selvfølgelig er de første par måneder. Systemet er bygget op, så det er hurtigt at tast nye ordrer eller registrere nye partnere, uanset om vi sidder hjemme foran computeren eller om vi er på farten og derfor registrerer via telefon/tablet. Via de forskellige rapporter har vi et godt overblik over omkostninger og salg. Kort sagt: Alt ved Tracezilla er nemt og ligetil, og systemet kan alt hvad vi skal bruge.

Kristian S. Ottesen

| Nordisk Tang

5
Din bedømmelse: 5
04. FEBRUAR 2020
Vi bruger appen til lagerstyring, økologikontrol (regnskab), ordreafgivelse (kunder og leverandører). Det fungerer helt fantastisk, og så er der altid super support. Det eneste program jeg kender til hvor der stort set er taget højde for alle aspekter af fødevareproduktion.

Morten

| North Retail

5
Din bedømmelse: 5
04. FEBRUAR 2020
Super god app. Nem at bruge og god kundeservice.

Jesper Schmith Kampmann

| Feel Good Company ApS

0
Din bedømmelse: None
04. FEBRUAR 2020
Integrationen fra Tracezilla til economic kører smidigt og problemfrit for os, og supporten på selve systemet har altid været god. Systemet er nyt, men udvikles løbende, hvorfor vi har oplevelsen af at vi får større værdi for vores abonnement, jo længere vi har kørt med systemet. Vi vil gerne anbefale systemet til fødevarevirksomheder der har brug for en effektiv måde at styre deres forretning på.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.