Truckplanner - totalløsning til transportvirksomheder

Sub title

Integrer med e-conomic og få en mere effektiv håndtering af dine transportopgaver
App bedømmelse
5 hjerter (1 brugere)

Fordele ved denne app

 • Få overblik over transportopgaver
 • Disponer opgaver på biler
 • Udskriv fragtbreve og CMR
 • Dan labels, læsseliste og chaufførinstruktion
 • Fakturer ordrer
 • Send opgaver til chauffører
 • Tilbyd kunder web-booking

Denne app kræver

 • Abonnement hos Truckplanner
 • Abonnement hos e-conomic
Appen er en del af:

Integrer med e-conomic og få en mere effektiv håndtering af dine transportopgaver

Med Truckplanner får du en online booking- og disponeringsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Truckplanner indeholder alt, hvad du skal bruge til effektiv håndtering af dine transportopgaver, og du kan tilføje mere funktionalitet i takt med, at din forretning vokser.

Truckplanner er nem at integrere med e-conomic vha. en app, der får systemerne til at tale samme sprog og derigennem udveksle data med hinanden.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage. 

Icon

Truckplanner logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Multi:IT A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 4.tv.
8660 Skanderborg
Denmark

Bedre planlægning og større overblik

I en travl hverdag er det nemt at overse de små ting. Med Truckplanner får du et værktøj til at bevare overblikket og sikre, at alle kunder får den bedste service. Samtidig bliver det nemmere for din virksomhed at huske at få alle opgaver faktureret, nemt og hurtigt.

Du kan prøve Truckplanner gratis i 14 dage og få koblet aftalen til e-conomic med det samme.

Du kan udvide Truckplanner med flere moduler:

 • Chartek-disponering
 • Prisaftaler
 • Mobil ordrestyring på Android App
 • Webbooking
 • GPS Tracking
 • Ruteplanlægning

Undgå dobbeltarbejde

 

 

Få en introduktion til Truckplanner

Ved at integrere Truckplanner med e-conomic minimerer du dit dobbeltarbejde. Du behøver kun at oprette og vedligeholde kunder og varer ét sted, og du får strømlinet ordrehåndteringen fra booking til fakturering.

Kunder
Med et enkelt klik importeres kunder fra e-conomic til Truckplanner, så du kan anvende dem til oprettelse af ordrer, give dem adgang til webbooking mv.

Varer
Truckplanner benytter varenumre fra e-conomic til oprettelse af fakturalinjer. Du kan nemt importere nye varer fra e-conomic eller opdatere de eksisterende med et enkelt klik på musen. For ikke at bremse faktureringen, kan Truckplanner automatisk oprette nye varenumre, som ikke findes i e-conomic.

Fakturering
På hver ordre i Truckplanner oprettes fakturalinjer, der efterfølgende overføres som en fakturakladde i e-conomic. Du kan oprette fakturalinjer manuelt eller ved automatisk opslag, hvis du benytter prisaftaler.

Når du er klar, markeres de ordrer, der skal overføres til e-conomic, og med et enkelt klik oprettes fakturaer som kladder, direkte i dit e-conomic-regnskab.

Under samlefaktura har du mulighed for at markere flere ordrer, som skal samles på en fakturakladde i e-conomic. Dermed kan du sende en enkelt faktura til kunden for en månedsordre og blot vedhæfte fakturaspecifikationen fra Truckplanner.

Morten Bang

5
Din bedømmelse: 5
22. MAJ 2015
Super app. Nem og overskuelig. Man kommer hurtigt i gang og den bliver nemt en del af hverdagen. Vi hos MB Transport er specielt begejstret for app-løsningen da den sikre hurtig adgang til informationer hele vejen igennem. Den totale løsning hos Multi:IT har forbedret likviditeten, lettet kontorgangen, samt øget gennemskueligheden for vores kunder. Multi:IT viser desuden stor indsigt i den mindre transportvirksomheds udfordringer, hvilket man ser i deres forståelse og serviceniveau.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.