Kontakt vores enterprise team

Har du brug for sparring og rådgivning omkring jeres virksomheds muligheder og behov? Eller brænder du inde med et hurtigt spørgsmål? Så sidder vores team af ERP-specialister klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
 

Mød vores enterprise team

 
 

Christian Wook Andersen
Salgschef

Allan Rabe
Channel Account Manager

Thomas Pedersen
Key Account Manager 

 

Vi har mange års erfaring med ERP-systemer og har hjulpet flere hundrede virksomheder med at optimere deres processer og arbejdsgange. Vores fornemste opgave er at sørge for, at I ikke bruger unødig tid og ressourcer på at lede efter den løsning, der passer til jeres organisation. Vi giver jer det overblik, I skal bruge og står klar med rådgivning, support og sparring gennem hele processen, så vi er helt sikre på, at I får den pakke, der dækker alle jeres udfordringer og behov - nu og i fremtiden.

 
 
 
 
 
 

Vi servicerer over 180.000 glade kunder

 
 
 

 

”Med overgangen fra C5 til onlineregnskabsprogrammet e-conomic har vi elimineret alle manuelle processer og derved også risikoen for fejl. På den konto sparer vi samtidig ca. en dags administrativt arbejde hver uge."

Morten Larsen, Stifter og Bestyrelsesformand, Hungry.dk

 
 

 

”Vi er i øjeblikket i gang med at udvide vores koncept til en række byer i forskellige lande, og her er det vigtigt, at vi har et regnskabsprogram, som vi kan fortsætte med at bruge selv om vi ekspanderer kraftigt."

Anders Mørck, Medejer, GoBoat

 
 
 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Vil du gerne have en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov?
Udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 78 79 19 55.

 
 
 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

 

 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer