Med SmartPay kan du automatisere betalingen i e-conomic
 
 
 
 
 

Skab balance og en
mere effektiv bogføring

 

Udnyt e-conomics mange muligheder for automatisering og optimering, så du får det bedste ud af dit regnskabsprogram. Med vores mest effektive arbejdsgang får du en mere smidig bogføring og et bedre overblik over din virksomheds økonomi.

 
 
Med SmartPay kan du automatisere betalingen i e-conomic
 
 
 

e-conomics mest effektive og automatiserede arbejdsgang

 

Her har vi samlet de smarteste værktøjer til en effektiv og automatisk bogføring i e-conomic, hvor du får bedre overblik over din virksomheds økonomi og leverandører. Du får den mest optimale arbejdsgang, når du bogfører leverandørfakturaer på baggrund af dine bilag. Men hvis du bogfører finansbilag ud fra banken, har vi også gode automatiseringsmuligheder til dig.

 
 
 

Overskueligt betalingsoverblik

 
 
 

1. Opbevar bilagene digitalt

Opbevar virksomhedens bilag direkte i e-conomic, så de nemt kan vedhæftes til den korrekte postering og du slipper for at gemme på dem. Du kan uploade bilag fra din computer med “drag-and-drop”, tage et billede med vores gratis mobilapp eller sende dem til e-conomic via e-mail.

Samtidig kan du oprette gratis Bilagsindsendere og få en mere effektiv bogføring. Bilagsindsendere kan selv sende bilag til e-conomic fra mobilen, uden at få adgang til selve regnskabet.

 
 
 
 
 
 

2. Få en nem godkendelsesprocess

For optimering af samarbejdet kan du vælge, at fakturaer og kvitteringer skal godkendes. Du opretter selv én eller flere godkendere, som automatisk modtager en email, de skal tage stilling til. På den måde sikrer du, at alle bilag i regnskabet tilhører din virksomhed, før de behandles i e-conomic. 

 

Posteringen oprettes

Betalingen bogføres automatisk

 
 
 
 

3. Få automatisk aflæsning af bilag og bogføringsforslag

Få aflæst alle virksomhedens fakturaer og kvitteringer og få automatiske forslag til, hvordan de skal bogføres. Så skal du blot godkende posteringerne og trykke "bogfør". Og det betyder, at du slipper for en masse tastearbejde, får bedre overblik og mindsker risikoen for fejl.

Du kan også få matchet dine bilag med de rette posteringer automatisk. Du godkender selv, inden bilagene vedhæftes, så du bevarer kontrollen, men slipper for detektivarbejdet med et nemt regnskabsprogram.

 
 
 
 

4. Få automatisk bankafstemning

Importér nemt dine bankposter til e-conomic ved at hente en CSV-fil fra din bank. På den måde slipper du for at printe kontoudtog og matche posteringer manuelt.

Når bankposterne ligger klar i e-conomic, kan du automatisk få dem afstemt med dine regnskabsposter med et enkelt klik på en knap. Og du kan endda få automatisk bogføring med forslag til, hvordan bankposterne skal konteres, så du slipper for al tastearbejdet.

 

Betalingen bogføres automatisk

 
 

5. Nem bilagsanmodning

Få overblik over, hvilke posteringer der mangler bilag, og send hurtigt en anmodning til den rette medarbejder. Fra e-conomics gratis mobilapp kan modtageren nemt tage et billede af bilaget og sende det til regnskabet, hvor det automatisk bliver vedhæftet til den korrekte postering. Det giver dig et mere effektivt samarbejde med dine kollegaer.

Du kan gratis oprette Bilagsindsendere i e-conomic, som kan besvare bilagsanmodninger i mobilappen, uden at få adgang til selve regnskabet.

 

Så smart kan det gøres med et nemt regnskabsprogram

Med e-conomics mest effektive arbejdsgang kan du holde fingeren på pulsen og få et bedre indblik i virksomhedens økonomi. Du får mere data fra dine bilag ind i regnskabet, så du kan gøre brug af e-conomics mange rapporteringsmuligheder og få et stærkere forhandlingsgrundlag overfor leverandører. Samtidig kan du optimere og automatisere din bogføring og bruge tiden på vigtigere ting end taste- og detektivarbejde.

 
 

Lad os hjælpe dig godt i gang

 
 
 
 

Sådan får du e-conomics mest
effektive og automatiserede arbejdsgang

 
 
 

Intelligent og automatisk bogføring

Start-Up og Small Business: 99 kr/md
Professional: 149 kr/md

 • Digital opbevaring af bilag
 • Nem bilagsgodkendelse
 • Automatisk aflæsning af bilag
 • Automatiske bogføringsforslag
 • Nem bilagsanmodning
 • Gratis Bilagsindsendere
 • Gratis, online kursus i Smart Inbox

 

Automatiseret bankafstemning

79 kr/md
 

 • Automatisk bankafstemning
 • Intelligente bogføringsforslag til bankposter
 • Automatisk bilagsmatch
 • Gratis, online kursus i Smart Bank

   

 

Tilføj Smart Bank

Læs mere om Smart Bank

OBS: Du kan ikke bruge Smart Bank, hvis du har et Start-up-abonnement.

 
 
 

Bogfører du ud fra banken?
Få mere tid til det du elsker med automatisering

 
 

Digitalisér dine bilag
i e-conomic

59 kr/md

 • Digital opbevaring af bilag i e-conomic
 • Sikker og overskuelig opbevaring
 • Opret gratis Bilagsindsendere
 
 

 

Tilføj Indscanning

Tip! Smart Inbox er næste niveau af Indscanning og inkluderer automatisk aflæsning af bilag, automatiske bogføringsforslag og Bilagsanmodning.

Læs mere om Smart Inbox

Anmod nemt om manglende Bilag

59 kr/md

 • Overblik over, hvor der mangler bilag
 • Nem anmodning om manglende bilag
 • Nem overførsel af korrekte bilag
 • Nemt samarbejde om manglende bilag
 

 

Tilføj Bilagsanmodning

OBS: Bilagsanmodning kræver, at du også bruger tillægsmodulet Indscanning.

 
 
 
 

Få automatiseret bankafstemning

79 kr/md

 • Automatisk bankafstemning
 • Intelligente bogføringsforslag til bankposter
 • Automatisk bilagsmatch
 • Gratis, online kursus i Smart Bank

 

Tilføj Smart Bank

OBS: Du kan ikke bruge Smart Bank, hvis du har et Start-up-abonnement.

Læs mere om Smart Bank

 
 
 
 

Bogfør ud fra dine bilag og få et bedre indblik i din virksomhedsøkonomi

 

Er din virksomhed vokset, så du har fået flere leverandører? Føler du, at du mister overblikket over din virksomheds økonomi? Eller vil du gerne være på forkant med betalingerne i din bank? Så er det måske tid til at ændre måden, du bogfører på.

I stedet for at bogføre finansbilag på baggrund af betalingerne i din bank, kan du bogføre leverandørfakturaer på baggrund af dine bilag, som kan blive aflæst automatisk i e-conomic. Det betyder, at du får data fra dine bilag ind i regnskabet, hvilket giver dig bedre overblik over dine omkostninger og leverandører. Du ved præcis, hvornår dine fakturaer skal betales, hvor meget du skylder og til hvem. Og det giver dig et stærkere fundament for at træffe de rigtige beslutninger og forhandle mængderabat samt kreditaftaler med dine leverandører.

 

Lad os hjælpe dig godt i gang

Vil du have endnu mere ud af e-conomic?

 

Automatisér dit
regnskab

Tag e-conomic til næste niveau og arbejd smartere og hurtigere. På dette kursus lærer du om effektivisering af arbejdsgange, så du kan bruge tiden på sjovere ting end regnskab. Du lærer at:

 • Arbejde smartere med dit regnskab
 • Udnytte mulighederne i e-conomic 
 • Bruge værktøjerne til at automatisere dine processer


Pris: 1.499 kr.

 
 
 

 
 

Peter sparede sig selv for en masse timer og bekymringer

 

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis mi sed elementum vulputate. Nam vel vehicula lacus. Curabitur iaculis sapien sit amet mattis tincidunt. Vestibulum a mi non turpis gravida aliquam sed in ex. Sed tristique purus eget nibh sagittis, non pretium leo semper. Vivamus eget velit mi.”

Link til case hvis vi har

Ofte stillede spørgsmål

 
 • Første spørgsmål

  Svaret på første spørgsmål

   

  Evt. link

 • Andet spørgsmål

  Svaret på andet spørgsmål

   

  Evt. link

Skal vi hjælpe dig godt i gang?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om dine behov og hvordan du kan få mest muligt ud af e-conomic.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.