Bilagsindsender
i e-conomic

 
 Gratis og enkel måde at sende bilag til e-conomic
 Adgang til mobilappen, men ikke det fulde regnskab
 Slut med at indsamle bilag manuelt fra forskellige medarbejdere
 

Opret Bilagsindsendere gratis

Bilagsindsender i e-conomic regnskabsprogram
 
 
 
 
 
 

Lad medarbejderne sende bilag direkte til e-conomic

Ved at oprette dine medarbejdere som Bilagsindsendere i e-conomic, giver du dem mulighed for nemt at sende bilag til regnskabet og besvare bilagsanmodninger via vores gratis mobilapp. Det betyder, at du slipper for at modtage krøllede papirkvitteringer, fordi alle bilag modtages digitalt - direkte i regnskabet.

Samtidig kan du se, præcis hvilken medarbejder der har sendt et bilag. Det gør det lettere at behandle bilaget og få svar på eventuelle spørgsmål. Og det bedste af det hele er, at du kan oprette så mange Biilagsindsendere, som du har brug for, helt gratis. 

 
 

Bedre samarbejde

Få et bedre samarbejde om virksomhedens regnskab

Få overblik over indsendte bilag

Få overblik over, hvem der har sendt hvilke bilag

Gør det nemt for medarbejdere at indsende bilag

Gør det nemt for dine medarbejdere at sende bilag

Få hurtigt og nemt de korrekte bilag

Send bilagsanmodninger til alle dine medarbejdere

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Få brugere, som kun kan
sende bilag via mobilappen

Bilagsindsendere er perfekt til dig, der har medarbejdere, som skal aflevere bilag , men ikke have adgang til andre dele af regnskabet.

Med få klik på mobilen kan dine Bilagsindsendere nemlig aflevere deres bilag, så snart de har svunget dankortet.

Til gengæld kan de hverken logge på webversionen af e-conomic eller bruge mobilappen til andet end at sende bilag og besvare bilagsanmodninger.

 

 

 

Se manglende bilag

Se manglende bilag

 
 
 
 
 
 
 
 

Send bilagsanmodninger
til dine medarbejdere

Bruger du Bilagsanmodning i e-conomic? Så kan du nemt sørge for, at dine medarbejdere kan modtage og besvare bilagsanmodninger ved at oprette dem som Bilagsindsendere. På den måde kan du bedre udnytte alle mulighederne ved Bilagsanmodning.

Læs mere om Bilagsanmodning

 

 
 
 
 
 
 
 

Sådan fungerer Bilagsindsendere

 
 
 

 
 
 
 
 

REGNSKABSANSVARLIG ELLER VIRKSOMHEDSEJER

Opret Bilagsindsendere

I e-conomic kan du gratis oprette alle medarbejdere i virksomheden som Bilagsindsendere. Det gør du enten under  "Abonnementsstatus" eller når du er i gang med at sende en Bilagsanmodning.

 

Brugeren modtager en notifikation på mobilen

Får overblik

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BILAGSINDSENDER

Opret adgangskode og send bilag

Du modtager automatisk en e-mail, når du er blevet oprettet som Bilagsindsender. Derefter skal du blot oprette en adgangskode, hente e-conomics gratis mobilapp og begynde at sende bilag.

 
 
 

Få automatisk aflæsning af bilag med Smart Inbox

Har du pakken Smart og altså også Smart Inbox? Så får du automatisk aflæst dine bilag og udfyldt dato, beløb og valuta. Du får også beskåret bilaget automatisk, så det fremstår endnu skarpere. Derudover får du også gratis adgang til Bilagsanmodning i e-conomic, så du kan sende og besvare bilagsanmodninger via mobilappen. Se hvor let du kan effektivisere samarbejdet med Smart Inbox og Bilagsindsender.

 
 
 
 

Læs mere om Smart Inbox

 
 
 
 

Derfor udviklede vi Bilagsindsender

 

 

“Der var et behov for, at man i virksomhederne kunne give medarbejdere adgang til at sende dokumenter ind, uden de fx kunne se omsætning og andet. Derfor syntes jeg, vi skulle lave en gratis bruger, så man kunne tilbyde den service til alle sine medarbejdere.”

- Tabita Lorenzen, WOW Hero, Visma e-conomic 

Læs mere om historien bag Bilagsindsender

 
 
 
 
 
 
 
 

Hent e-conomics
gratis mobilapp

Med e-conomics gratis mobilapp får du lige præcis den funktionalitet, du har brug for. Er du Bilagsindsender kan du kun bruge appen til at sende bilag og besvare bilagsanmodninger. Men som almindelig bruger kan du også sende fakturaer, se din omsætning og få adgang til alle virksomhedens bilag. Samtidig kan du tilgå alle dine aftaler, både som administrator og almindelig bruger. Og du kan let skifte mellem dine aftaler uden at logge ud og ind igen.

 
 app_store.jpg