Bliv
e-conomic-partner

Og boost din kundeportefølje

 
 

Vi leder efter forhandlere og implementeringspartnere, der ønsker at øge deres kundebase og være med til at udvikle den moderne virksomhed

Hvert år vælger flere tusinde virksomheder at starte op med e-conomic regnskabsprogram, og over 160.000 virksomheder anvender e-conomic i dag. Mange af disse kunder har behov for en moderne digital rådgiver, der kan forstå og sætte sig ind
i deres udfordringer og finde innovative løsninger. 

Bliv e-conomic-partner

 
 

Vi hjælper dig i gang

e-conomic hjælper dig med at komme i gang med e-conomic og netværket omkring e-conomic. Du har mulighed for at deltage i e-conomics certificeringskursus og produkttræning. Vi hjælper også med sparring og rådgivning om, hvordan du bedst kan vækste din egen konsulentforretning.

Et bredt netværk til din rådighed

Der er hundredvis af apps, der integrerer til e-conomic. De tæller alt fra større brancheløsninger til generisk timeregistrering og rapporterings- og lønløsninger. Mange af vores app-partnere, søger eller samarbejder med forhandlere og implementeringskonsulenter, og e-conomic kan hjælpe dig med at etablere kontakt til app-partnere, der kunne være relevante for din virksomhed.

Særlige fordele for dig

Er du certificeret partner, får du mulighed for at få leads fra e-conomic, og du får direkte adgang til partner-teamet, med mulighed for at få en dedikeret partner account manager og pre-sales ydelser. Yderligere kan e-conomic bistå din virksomhed med markedsaktiviteter og marketingmateriale.

Har du spørgsmål til vores partnerprogram?

Kontakt os på branche@e-conomic.com eller på telefon 78791955

 

Bliv partner hos e-conomic

 
 

Det er nemt at blive partner hos e-conomic. Alt du skal gøre er at følge disse 3 trin:

1. Udfyld formularen, hvorefter du vil blive kontaktet af vores partner-team

2. Gennemfør certificeringskurset

3. Tag og bestå certificeringstesten

Har du spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til kontakte vores partner-team på branche@e-conomic.com eller på telefon 78791955.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.