e-conomic Market

Danmarks største markedsplads for B2B-software

 
 
 
 

e-conomic har lanceret et nyt app-univers i særklasse

 

Titusindevis af e-conomic-kunder benytter sig i dag af den frie mulighed for at integrere og udbygge e-conomic med løsninger fra andre leverandører. Nu har vi taget næste skridt på denne rejse. Vi er stolte af at kunne præsentere dig for e-conomic Market - en unik markedsplads som gør det endnu enklere for +200.000 danske virksomheder at finde og benytte udvidelser til deres e-conomic-aftale.

e-conomic Market befinder sig der, hvor kunderne arbejder - inde i selve e-conomic - og er bygget op med værdier som innovation, kvalitet, relevans og transparens. Mange af de absolut bedste og mest moderne apps er allerede en del af Market - men vi mangler dig!

 
 
 
 

Hør mere om Market nu

 
 
 
 
 

Kvalitet, værdi og nyskabelse

I e-conomic Market samler vi de bedste apps, og gør det nemt for vores kunder at finde og benytte de værktøjer, der hjælper dem til at optimere arbejdsprocesser i hverdagen.

Vi har store ambitioner og vi bruger en masse energi på at udvikle e-conomic Market for at optimere brugeroplevelsen for både kunder og partnere. Eksempelvis: Brugerratings, enkel søgning, ny kategorisering og ikke mindst muligheden for med få klik at installere udvidelser direkte i din e-conomic-aftale.

 
 
 
 
Fordele for dig som

Kunde

 
Fordelene for dig som 

Kunde

  • En forenklet beslutningsproces - find de udvidelser som kan hjælpe dig
  • Enkel sammenkobling til din e-conomic-aftale
  • En mulighed for at få indsigt i hvilke apps andre virksomheder i din branche og med din størrelse benytter
     

  Læs mere om e-conomic Market

 

Fordele for dig som

Partner

 
Fordelene for dig som

Partner

  • Danmarks største B2B-markedsplads med øjeblikkelig eksponering for +100,000 danske virksomheder
  • Infrastruktur som gør det enkelt at integrere og bygge lækre udvidelser
  • Åben dokumentation, støtte og support gennem onboarding og senere optimering

  Hør mere om e-conomic Market

 

 
 
 
 
 
 

Hør mere om e-conomic Market

Ønsker du som selvstændig software-udbyder at høre nærmere om de mange spændende muligheder, du som partner kan få med e-conomic Market? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 
 

Tilmeld dig vores særlige partner nyhedsmail

 

Når du indtaster dine persondata i skemaet ovenfor, behandler Visma dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.