Parcel Feeder

e-conomic + FarPay

Parcel Feeder sparer en fuldtidsbogholder med FarPay og e-conomic

Den danske transport- og logistikvirksomhed Parcel Feeder har med fakturerings- og betalingsappen FarPay automatiseret håndteringen af alle fakturaer og betalingsløsninger. Tidligere havde Parcel Feeder en bogholder ansat på fuld tid, som udarbejdede alle fakturaer manuelt og brugte en masse tid på at fakturere, rykke dårlige betalere, afstemme kassekladder, tjekke banken mm. I dag er FarPay integreret i e-conomic, så al fakturahåndtering er automatiseret, og det har sparet virksomheden en fuldtidsbogholder.

”Med FarPay-løsningen har vi lagt alt ud i skyen og hele betalingsflowet er automatiseret. Det har bl.a. betydet, at vi i dag har nedlagt vores fuldtidsbogholderi og udliciteret det til ekstern bogholder, og det sparer os for rigtig mange penge”

Jakob Bang Jensen, medejer af Parcel Feeder

Kunderne bestemmer selv deres betalingsløsning

Parcel Feeders hovedfokus er pluk & pak, lagerhotel og fulfillment services samt nationale- og internationale pakkeløsninger og kurérservice til hele verden. Gennem forskellige samarbejdspartnere har Parcel Feeder etableret et verdensomspændende pakke- og speditionsnetværk. De fleste af Parcel Feeders kunder betaler via Leverandørservice, men har med FarPay-platformen mulighed for at vælge mellem flere forskellige betalingsløsninger, herunder også Visa, MasterCard, FI-kort, MobilePay m.fl. 

”Det helt unikke ved FarPay-løsningen er, at alle betalingsdata fra regnskabsprogrammet kan håndteres i ét format og så efterfølgende sendes ud i alle de forskellige betalingsformer, som vores kunder ønsker at anvende.” 
Jakob Bang Jensen, medejer af Parcel Feeder

Fordele for Parcel Feeder

  • Automatisk betaling af fakturaer
  • Sikker distribution og styring af fakturaer
  • Totalt overblik over alle sendte og modtagne fakturaer
  • Automatisk kontering og udligning af betalte fakturaer i e-conomic

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer