Vil du med i
en e-conomic netværksgruppe?


Mød andre revisorer og bogholdere fra dit nærområde, og spar med dem om udfordringer, nye lovgivninger, arbejdsgange, og meget mere. Få også indsigt i de nyeste funktioner i e-conomic, kom med feedback, og vær med, når der udvikles nye produkter. 

 Netværk med andre revisorer og bogholdere nær dig
 Få sparring, vidensdeling og inspiration 
 Få indflydelse på, hvad der bliver udviklet i e-conomic 
 

Ansøg om en plads i en netværksgruppe

 
 

e-conomic netværksgruppe til revisorer og bogholdere

 
 
 

e-conomic's netværksgrupper til revisorer og bogholdere

 

e-conomics netværksgrupper er for dig, som ønsker at blive en del af et dedikeret netværk - sammen med andre fagligt stærke revisorer og bogholdere. Vi sørger for, at I har rammerne til at skabe nye forbindelser, dele viden, erfaringer, gode råd og diskutere forskellige udfordringer.

Hvem henvender grupperne sig til?
Revisorer og bogholdere i e-conomic, som ser værdi i at mødes med ligesindede og
dele viden samt erfaringer.

Hvornår mødes grupperne?
Vi mødes alt fra morgen, frokosttid
eller eftermiddag. Møderne tager
ca. 3 timer per gang.

Hvor mødes grupperne?
e-conomic faciliterer mødet samt finder et lokale i dit nærområde. Mødet kan bl.a. holdes hos en af gruppedeltagerne eller i et konferencelokale.

Hvor ofte mødes grupperne?
Grupperne mødes en gang hver anden måned, og der er fem møder i løbet af et år. Derudover kan I holde den daglige kontakt gennem en lukket gruppe online.

Hvad er agendaen for møderne?
Til hvert møde vil der altid være "bordet rundt", "siden sidst" og “e-conomic nyt”, men derudover sætter I selv dagsordenen.

Hvad er præmissen?
For at sikre, at vi alle får mest muligt ud af møderne, forventes det, at du bidrager aktivt med input og er nysgerrig på digitalisering og trends i regnskabsbranchen. Vi forventer herudover, at du deltager fysisk ved tre ud af de fem årlige møder.

 
 

Lyder det som noget for dig?

Ansøg om en plads i en netværksgruppe i dit nærområde

 

Når du ansøger om plads i en netværksgruppe, vil du blive kontaktet og herefter få adgang til vores online forum for den netværksgruppe, som er i dit nærområde.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Det er gratis at deltage i netværksgrupperne. Gratis framelding kan ske via vores netværksplatform op til 48 timer før hvert møde - framelding herefter eller udeblivelse fra mødet vil blive faktureret 299 kr.